Zenfinity

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME

Zenfinity, Ketchapp'ın Android platformuna ücretsiz çıkardığı top ilerletme oyunu.

Zenfinity, Ketchapp’ın refleks ve dikkati ölçen basit görünümlü oyunları arasında. Top yuvarlama oyunlarını kolay buluyorsanız bir de Ketchapp’ın top oyununu oynamanızı tavsiye ederim. Android platformuna ücretsiz çıkış yapan oyunun kısa sürede bağımlısı oluyorsunuz.

Minimalist görselleriyle kendisine çeken mobil oyunda karmaşık yapıda bir platform üzerinde düşmeden mümkün olduğunca uzun süre ilerlemeye çalışıyorsunuz. Topun yönünü ayarlamak için özel bir çaba sarf etmeniz gerekmiyor. Zamanında bir kere dokunmanız, topun ilerlemenizi sürdürmeniz için yeterli. Harika zamanlama yapamazsanız top suya düşüyor.

Erkan Calp

Zenfinity

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
115 MB DOSYA BOYUTU

Zenfinity, Ketchapp'ın refleksleri test eden top ilerletme oyunu.

Zenfinity, Ketchapp’ın imzasını taşımasıyla öne çıkan top oyunu. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan refleks oyunu, vakit geçirmek için birebir. Bekleme anında, yolculuk esnasında, boş vakitlerde iPhone veya iPad’inizde açıp keyifle oynayacağınız bir mobil oyun.

Oynanış tarafında klasik top yuvarlama oyunlarından çok ta farklı değil Zenfinity. Her zaman olduğu gibi sürekli zigzag çizerek ilerlemekten başka şans sunmayan bir platform üzerinde renkli topun kontrolünü sağlıyorsunuz; sağlamaya çalışıyorsunuz. Köşe noktalara geldiğinizde ekrana bir kere dokunmanız topun yönünün değişmesini sağlıyor. Çok önce basar veya geç kalırsanız platformdan aşağı yuvarlanıp suya düşüyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Asterix Megaslap

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.