Zenly

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
216 TOPLAM İNDİRME

En iyi gerçek zamanlı konum paylaşma uygulaması

Zenly - Best Friends Only, Snapchat’in bir parçası olan, milyonlarca kullanıcı tarafından sevilen gerçek zamanlı konum paylaşma uygulaması. En iyi arkadaşlarınızın, sevgilinizin, aile bireylerinin nerede olduğunu sürekli olarak takip edebileceğiniz, merakınızı gidereceğiniz, içinizi rahat ettiren bir sosyal ağ uygulaması. Ücretsiz indirilebilir ve çapraz platform destekli.

Öncelikle Zenly’nin sevgilinizi veya başka bir kişiyi haberi olmadan harita üzerinden sürekli takip edebileceğiniz bir mobil uygulama olmadığını söyleyeyim. Uygulama üzerinden konum takibi yaptığınız kişinin telefonunda da uygulama kurulu olmalı ve internet bağlantısı açık olmalı. Kişi ya da gruba eklediğiniz kişilerin gün içinde nerelere gittiğini haritadan görebiliyor, tek dokunuşla iletişime geçebiliyor, hatta şarjlarının ne kadar kaldığını dahi öğrenebiliyorsunuz. Bu arada uygulamanın hayalet modunu aktif ettiğinizde kişi konumunuzu belli bir süreliğine takip edemiyor.

Şimdi neredesin? Nerede kaldın? Ne zaman geleceksin? gibi sorulara son veriyor Zenly. Arkadaşlarınız, eşiniz, kardeşiniz, çocuğunuz, ebeveyninizin nerede olduğunu anlık takip edebildiğinizden nerede olduklarını biliyor, yanınıza ne zaman geleceğini bildiğinizden merak etmiyor, endişelenmiyorsunuz.

Erkan Calp

Zenly

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
276.9 MB DOSYA BOYUTU

En iyi canlı konum paylaşma uygulamalarından

Zenly - Best Friends Only, en iyi arkadaşlarınızın nerede olduklarını, neler yaptıklarını takip edebileceğiniz canlı konum paylaşma uygulaması. Sevdiklerinizin yerini gerçek zamanlı olarak harita üzerinden takip edebildiğiniz, tek dokunuşla iletişime geçebildiğiniz harika bir iOS uygulaması. İndirmesi ücretsiz ve tüm iPhone’larda çalışıyor.

Öncelikle gerçek zamanlı konum paylaşımına izin veren Zenly, karşılıklı çalışan bir uygulama. Yani, kişilerinizin yerini görebilmeniz, takip edebilmeniz için karşı tarafta da uygulamanın yüklü olması gerekiyor. Ayrıca internet bağlantısının aktif olması da şart. Gizlice takip için bir uygulama olmadığını da söyleyebiliriz. Aileniz, arkadaşlarınız, eşiniz gibi nerede olduklarını merak ettiğiniz kişilerle iletişimde kalmanızı kolaylaştırıyor. Kişinin telefonunun şarj seviyesini de görebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Find My Friends

    Find My Friends uygulamasını kullanarak ailenizle veya arkadaşlarınızla anlık konumunuzu paylaşabilirsiniz.
  • Familonet

    Familonet uygulamasında, arkadaşlarınızın veya ailenizin nerede olduklarını canlı olarak takip edebiliyorsunuz.
  • Trusted Contacts

    Trusted Contacts (Güvenilir Kişiler), Google'ın Android kullanıcılarına ücretsiz sunduğu konum paylaşma uygulaması.
  • Instagram APK

    Instagram APK, fotoğraf, video, hikaye paylaşımına odaklanan Android sosyal ağ uygulamasıdır. Instagram'a giriş ücretsizdir.
  • Zynn

    Zynn Android İndir: TikTok benzeri para kazandıran mobil uygulama
  • Yogrt

    Yogrt, konum tabanlı sosyal ağ uygulaması.
  • Pinterest

    Android için popüler resim ve video paylaşma uygulaması olan Pinterest, fazlasıyla ilham alabileceğiniz bir sosyal medya uygulamasıdır.
  • TacizVar

    Taciz olayıyla karşılaştığınız yeri konum, fotoğraf ve açıklama ile diğer kullanıcılara bildirebilirsiniz.