Zero Reflex

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
133 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Zero Reflex mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Zero Reflex oyuncuların reflekslerini test eden bir oynanışa sahip olan ve bolca adrenalin salgılamanızı sağlayan bağımlılık yapıcı bir mobil beceri oyunu olarak tanımlamabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Zero Reflex oyuncuları 10.000 dolar ödüllü bir yarışmaya davet ediyor. Bu zorlu oyunu hilesiz olarak bitirmeyi başarabilen bir oyuncuya, oyunun geliştiricisi Exordium Games bu ödülü teslim edecek.

Zero Reflex'te 60 bölüm yer alıyor. Bu bölümlerde ekranın ortasındaki gözden fırlatılan roketterden, mermilerden, ninja yıldızlarından ve testereler gibi nesnelerden kaçmaya çalışan bir oku yönlendiriyoruz. 30 saniye boyu8nca 3 canımızı kaybetmeden hayatta kalabilirsek bir sonraki bölüme geçebiliyoruz. Oyunda herhangi bir bölümde canlarınız tükenirse bütün oyunu baştan oynamanız gerekiyor. Zero Reflex sinir bozucu bir zorluk seviyesini beraberinde getirdiği için 60. seviyeyi bitirmek oldukça güç.

Can Erdil Şentürk

Zero Reflex

x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME

Zero Reflex zorlu bir mobil beceri oyunudur

Zero Reflex oyunculara reflekslerini test etme imkanı veren ve kısa süre içerisinde bağımlılık yapan bir mobil beceri oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Zero Reflex'de oyunculara sinir bozucu bir oyun deneyimi yaşatılıyor. Ödüllü bir oyun olan Zero Reflex'de oyunu bitirmeyi başarabilen bir oyuncuya 10.000 dolarlık bir ödül sunuluyor. Oyunda 60 farklı bölüm yer alıyor ve bu bölümleri tamamlamak için sabrınızı ve reflekslerinizi konuşturmanız gerekiyor. Oyunda herhangi bir kayıt noktası yok. Zero Reflex'de öldükten sonra oyuna sıfırdan başlamanız gerekli.

Zero Reflex'in oynanışı hayatta kalma üzerine kurulu. Oyunda ekranın ortasındaki büyük göz bize sürekli mermiler, füzeler, ninja yıldızları gibi nesneler fırlatıyor ve bu nesnelerden kaçmamız gerekiyor. 30 saniye boyunca 3 hakkımızı kaybetmeden bu nesnelerden kaçmayı başardığımızda bir sonraki bölüme geçebiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Reflex Pong

    Reflex Pong, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz hızlı karar verme yeteneğinizin önemli olduğu bir arcade oyunudur.
  • Reflex Test

    Reflex Test, reflekslerinizin ne kadar hızlı olduğunuz test etmenizi sağlayan hem yararlı hem de eğlenceli bir Android refleks uygulaması.
  • Golf Zero

    Golf Zero, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Zero City APK

    Zero City APK Android zombi oyunları arasında. Zombilerle dolu yeni dünyadaki son sığınağın kontrolü sizde. İnsanları eğitin, savaşın, hayatta kalın!
  • DOOORS ZERO

    DOOORS ZERO, 58works'ün zorlayıcı mini bulmacalar içeren odadan kaçış oyunu.
  • Ultimate Survival: Zero Line

    Ultimate Survival: Zero Line ile zombiler ile kanlı bir mücadeleye giriyoruz
  • ZERO

    ZERO isimli bu launcher sayesinde daha kişisel bir deneyim yaşayabilirsiniz.
  • ZERO Communication

    ZERO Communication küçük, hızlı ve özel bir mesajlaşma uygulamasıdır.