ZERO Share

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

ZERO Share sayesinde mobil cihazlar arası veri transfer etme işlemlerimizi kolayca gerçekleştirebiliyoruz.

ZERO Share, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde kullanılmak üzere tasarlanmış kapsamlı ve pratik bir dosya transfer etme uygulaması olarak çalışıyor. Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğimiz bu uygulama sayesinde Android işletim sistemine sahip olan cihazlar arasında dosya transferi yapabiliyoruz.

Uygulamanın en önemli özellikleri arasında ufak boyutu (1 MB) ve transfer işlemlerini mümkün olduğunca kısa sürede tamamlayabilmesi yer alıyor. Elbette bu süre dosyaların boyutuna göre değişkenlik gösterecektir fakat uygulama bu süreyi minimumda tutuyor. Uygulama internet kullanmadığı için ne WiFi ne de 3G'ye ihtiyaç duymuyoruz.

ZERO Share sayesinde fotoğraf, video, müzik, ses dosyası, doküman ayırt etmeden tüm veri formatlarını saniyeler içerisinde gönderebilme şansına sahibiz. Hatta cihazımızda bulunan medya dosyalarını akıllı TV'ye bağlanarak oynatma işlemini bile yapabiliyoruz.

Uygulama üzerinden dosya transfer edebilmek için transfer işlemi esnasında ekranda beliren QR kodu kullanmamız gerekiyor. Uygulamanın kendi QR kod okuyucusu ile birlikte geldiğini de belirtmeden geçmeyelim.

Sık sık dosya ve doküman paylaşmak durumunda kalıyorsanız ZERO Share işinizi büyük ölçüde kolaylaştıracaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Share Phone

    Share Phone ile telefonunuzu ödün verirken artık endişelenmenize gerek yok. Sizin belirlediğiniz uygulamalar artık Share Phone sayesinde başkasıyla paylaşsanız bile güvende kalabilir.
  • Share App

    Share App, tanıdığınız kişiler ile istediğiniz Android uygulamalarık olayca paylaşabilmeniz için geliştirilen bir uygulama paylaşma uygulaması.
  • T Share

    T Share, internet bağlantısına ihtiyaç duymadan Android cihazlarınızdan farklı platformlara çok hızlı dosya transferi yapabileceğiniz mükemmel bir Android dosya transferi uygulaması.
  • Share Link

    Android cihazlarınızdaki dosyalarınızı başka cihazlara gönderebilir ya da dosya alabilirsiniz.
  • Share+

    Share+ uygulamasıyla dosyalarınızı herhangi bir cihaza kolaylıkla aktarabilirsiniz.
  • Zero City APK

    Zero City APK Android zombi oyunları arasında. Zombilerle dolu yeni dünyadaki son sığınağın kontrolü sizde. İnsanları eğitin, savaşın, hayatta kalın!
  • DOOORS ZERO

    DOOORS ZERO, 58works'ün zorlayıcı mini bulmacalar içeren odadan kaçış oyunu.
  • Ultimate Survival: Zero Line

    Ultimate Survival: Zero Line ile zombiler ile kanlı bir mücadeleye giriyoruz