Zig Zag Boom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
436 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Zig Zag Boom, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, ücretsiz olarak sunulan bir beceri oyunu.

Zig Zag Boom, reflekse dayalı beceri oyunları oynamaktan keyif alan oyunseverlere hitap eden eğlenceli bir oyun. Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabildiğimiz bu oyunu tamamen ücretsiz olarak indirebiliyoruz.

Oyunda yerine getirmemiz gereken görev her ne kadar kolay gibi gözükse de gerçekte pek öyle değil. Özellikle belli bir seviyeyi aştıktan sonra oyun epey zorlaşıyor ve içerisinden çıkılmaz bir hal alıyor.

Zig Zag Boom'da yapmamız gereken şey zigzag yollarda ilerleyen ateş topunun dışarı çıkmasını engellemek. Bunu yapabilmek için ekrana anlık dokunuşlar yapmamız gerekiyor. Her dokunduğumuzda top yön değiştirerek aksi tarafa gitmeye başlıyor. Bu şekilde mümkün olduğunca fazla uzun süre yol almalı ve en yüksek skoru elde etmeliyiz.

Oyunda göz yormayan fakat görsel efektlerle zenginleştirilmiş bir tasarım diline yer verilmiş. Aşırıya kaçmadan, tadında bir deneyim yaşatıyor.

Çok fazla bir derinliğe sahip olmasa da boş zamanlarda oynayabileceğimiz eğlenceli bir oyun. Siz de beceri oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Zig Zag Boom'u denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

Zig Zag Boom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Zig Zag Boom, alev topunu zigzag şeklindeki platformda ilerletmeniz gereken bir beceri oyunu.

Zig Zag Boom, ışıl ışıl neon görselleriyle oyuncuları içerisine çeken zor bir o kadar da eğlenceli beceri oyunu. iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz indirebildiğiniz ve fazla yer kaplamayan aksiyon yüklü oyun hem reflekslerinizi hem de sinirlerinizi ölçüyor.

Adından dolayı tüm platformlarda oldukça popüler olan Zigzag oyununun kopyası olduğunu düşünebilirsiniz ancak hem görsel hem de oynanış olarak bambaşka bir oyun olduğunu söylemek isterim.

Görselliğin ön plana çıkarıldığı zorlu beceri oyununda hedefiniz yüksek puan elde etmek. Tabii ki bu çok basit değil. Her ne kadar sadece zigzag çizerek ilerleyebileceğiniz bir platform üzerinde olsanız da oynanış son derece terletici düzeyde. Platform çok girintili çıkıntılı yapıda tasarlanmış ve kontrolünü sağlamaya çalıştığınız alev topu durmadan ilerliyor. Bu noktada devreye refleksleriniz ve sinir gücünüz giriyor. Parmaklarınızı son derece hızlı bir şekilde kullanarak geçiş noktalarından adeta bir yılan gibi süzülmeniz gerekiyor. Öte yandan durma lüksünüz olmadığından ve çok dar bir alanda ilerlediğinizden ekrana iyice odaklanmanız şart.

Oyunun kontrol sistemi ise hemen alışılacak basitlikte. Tek bir dokunuşla alev topu hareketleniyor ve ilerlemek için tek yapmanız gereken gerekli noktalarda ekrana bir kere dokunmak. Tabii ki dokunuşlarınızı çok seri yapmalısınız.

Erkan Calp

Zig Zag Boom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

Zig Zag Boom oyununda alevli topu zigzag şeklindeki platformda olabildiğince yukarı taşımanız gerekiyor.

Zig Zag Boom, parmaklarımızın ne kadar hızlı olduğunu, sinirlerimizin de ne kadar sağlam olduğunu ölçen zor düzeyde bir beceri oyunu. Windows Phone platformunda da ücretsiz karşımıza çıkan popüler oyunda zigzag çizerek ilerlemesi gereken bir alev topunu kontrolümüz altında tutmaya çalışıyoruz.

Windows Phone cihazınızda daha önce Zigzag oyununu keyifle oynadıysanız bu oyuna bayılacağınızın garantisini verebilirim. Kontrol sistemi ve oynanış biraz farklılaştırılmış. Gözü daha fazla alan canlı görsellerin yanında aksiyon dozunun artırılmasıyla çok daha hareketli bir oyun haline gelmiş. Bu haliyle orjinal oyunu aratmıyor diyebilirim.

Göze son derece çekici gelen neon görsellerle bizleri karşılayan Zig Zah Boom oyununda amacımız yine topu zigzag şekli verilmiş platformda olabildiğince yukarılara taşımak. Alev topumuz sürekli ilerlemekte olduğundan bize sadece gerekli noktalara dokunmak kalıyor. Bu noktada oyunun çok basit ve zevksiz olduğunu düşünebilirsiniz ve de bu düşüncenizde oyunun başı için haklısınız. Oyunda ilerledikçe alev topunu ilerletmek zorlaşıyor. Daha sık zigzag çizmeniz başka bir deyişle parmağınızı çok daha seri kullanmanız gerekiyor.

Oyunun oynanışı orjinal oyundan tamamen farklı. Zigzag oyununda topu ilerletmek için cihazımızı belli bir açıda eğmemiz gerekiyordu. Bunda ise sadece dokunma hareketi uyguluyoruz. Zorluk düzeyinin ayarlanabilir olmaması ise oyunun negatif yanlarından biri.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Boom Dots

    Boom Dots'ta üzerimize doğru gelen düşmanları doğru zamanlamayla alt etmeye çalışıyoruz.
  • Boom Blast

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Boom Pilot

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Boom Boom Soccer

    Boom Boom Soccer mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • Boom Boom Football

    Boom Boom Football, Android mobil cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz gelişmiş bir Amerikan futbolu oyunu.
  • Furby BOOM!

    Furby BOOM! Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz keyifli bir bebek bakma oyunudur.
  • Boom Force

    Boom Force, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur.
  • Boom Puzzle

    Boom Puzzle, tetrise benzerliğiyle dikkat çeken Android oyunu.