Zilant

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu

Zilant, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Fantastik bir dünyada geçen oyunda nefes kesen bir MMORPG deneyimi yaşayabiliyor ve güçlü savaşcılarla mücadele edebiliyorsunuz.

Görsel şölen yaşayabileceğiniz harika bir mobil RPG oyunu olan Zilant, becerilerinizi sınayabileceğiniz ve eşsiz deneyim yaşayabileceğiniz bir oyundur. Karakterlerinizi dilediğiniz gibi özelleştirebileceğiniz oyunda canavarları öldürüyor ve düşmanlarınızın üstesinden geliyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz oyunda 30 farklı dünyada mücadele veriyorsunuz. Karanlık zindanların ve harika atmosferin yer aldığı oyunda işiniz oldukça zor. Birbirinden farklı özel yeteneklere de sahip olabileceğiniz oyunda bağımlılık yapıcı bir etki yer alıyor. Sürükleyici atmosferiyle de karşımıza çıkan oyunda yüksek kaliteli grafiklerin ve animasyonların yanı sıra farklı ekipmanlar da bulunuyor. Kendi stilinizi oluşturabileceğiniz Zilant sizleri bekliyor. Eğer rol yapma oyunlarını seviyorsanız beğenerek oynayabileceğiniz bir oyun olduğunu da söyleyebilirim.

Zilant oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Zilant

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Eşsiz bir MMORPG deneyimi sunan aksiyon oyunu

Zilant, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Eşsiz bir deneyim yaşayabileceğiniz oyunda özel yeteneklerinizi sergileyebiliyor ve eşsiz deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkan Zilant, nefes kesen MMORPG deneyimi yaşayabileceğiniz bir oyundur. Birbirinden güçlü karakterlere ve düşmanlara sahip olan oyunda görsel şölen yaşıyorsunuz. Becerilerinizi sınayabileceğiniz oyunda kaliteli grafikler ve animasyonlar yer alıyor. Karakterlerinizi dilediğiniz gibi özelleştirebileceğiniz oyunda canavarları öldürüyor ve düşmanlarınızın üstesinden geliyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz oyunda 30 farklı dünyada mücadele veriyorsunuz. Karanlık zindanların ve harika atmosferin yer aldığı oyunda işiniz oldukça zor. MMORPG tarzı oyunları oynamayı seven herkesin mutlaka denemesi gereken bir oyun olarak nitelendirebileceğim Zilant oyununu sakın kaçırmayın.

Zilant oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Subject 8

    Süper zor side-scrolling arcade oyunu
  • Alpha Guns 2

    Aksiyon yüklü bölümlerle süslü bir süper kahraman oyunu
  • Will Hero APK

    Will Hero APK Android oyunu internetsiz oynanabiliyor ve arcade, aksiyon, macera, rogue-like, farklı türleri birleştiriyor.
  • Gunslinger: Zombie Survival

    Aksiyon ve macera dolu bir hayatta kalma oyunu
  • Lee vs the Asteroids

    Harika zaman geçirebileceğiniz retro tarz bir aksiyon oyunu
  • Ramboat 2

    Rambo karakterin yerine geçtiğiniz aksiyon arcade oyunu
  • Mirablade

    Eşsiz deneyim geçirebileceğiniz harika bir aksiyon oyunu
  • Towaga

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir aksiyon oyunu