Zindanlar & Şeytan: Kutsal Kılıç

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
376 TOPLAM İNDİRME

Zindanlar & Şeytanlar: Kutsal Kılıç karşımıza zengin içeriğiyle ve kalitesiyle dikkat çeken bir kart oyunu olarak çıkıyor.

Zindanlar & Şeytanlar: Kutsal Kılıç mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en kaliteli kart oyunlarından bir tanesi olarak gözümüze çarpıyor. Kişisel olarak kart oyunlarını dokunmatik ekranlara çok yakıştırsam da bu kategoride kaliteli olarak niteleyebileceğimiz çok az seçenek mevcut. Neyse ki Zindanlar & Şeytanlar: Kutsal Kılıç isimli bu oyuna sahibiz!

Oyun tamamen ücretsiz olarak indirilebilmekte. Fakat parayla satın alabileceğimiz bazı eşyalar da oyun içerisinde yer alıyor. Bunlar oyunun gidişatı üzerinde bir takım etkilere sahipler fakat satın alınmaları kesinlikle zorunlu değil.

Amacımız birbirinden güçlü kartları elimizde toplayarak düşmanlarımızı bozguna uğratacak güçte desteler yapmak. Bu destelerde yer alan karakterlerin her biri farklı özelliklere sahip. Dolayısıyla düşmanlarımızı iyi bir şekilde takip etmeli ve atacağımız adımları buna göre belirlemeliyiz.

Hem grafik hem de oyunun genel kalitesi olarak tatmin edici seviyelerde yer alan Zindanlar & Şeytanlar: Kutsal Kılıç kart oyunu oynamaktan hoşlanan kitlelerin mutlaka denemesi gereken alternatiflerden bir tanesi.

Emircan Erdoğan

Zindanlar & Şeytan: Kutsal Kılıç

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
206 TOPLAM İNDİRME

Zindanlar & Şeytan: Kutsal Kılıç kart oyunları oynamaktan keyif alanların denemesi gereken seçeneklerden biri.

Zindanlar & Şeytan: Kutsal Kılıç, kart oyunları kategorisinde bulabileceğiniz en iyi oyunlardan bir tanesi. Fantastik öğelerle bezenmiş bu oyun hem tablet hem de akıllı telefonlar üzerinde ücretsiz olarak oynanabiliyor. Hem grafik modellemeleri hem de içerik zenginliği bakımından tatminkar seviyelerde yer alan oyunda düşmanlarımızı yenmek için yıkıcı güçlerimizi serbest bırakıyoruz.

Oyun her ne kadar ücretsiz olarak sunulsa da içerdiği bazı eşyalar gerçek para karşılığından satın alınıyor. Bunlar mecburi olmasa da oyun gidişatı üzerinde belli bir miktar etkiye sahip. Düşmanlarımızı yenmek için en güçlü kartları toplamamız ve destemizi bu şekilde toplamamız gerekiyor. Düşmanlarımızın özelliklerini de hesaba katarak destelerimizi oluşturmalı, sahip olduğumuz kartları özelliklerine göre zamanında kullanmalıyız.

Arena çıkıp diğer oyuncularla savaşarak zafere doğru giden basamakları bir bir tırmandığımız bu oyunda her biri özenle hazırlanmış onlarca farklı karakterin yer aldığı kartlar mevcut. Farklı yeteneklere sahip olan bu kartları destemize katarak düşmanlarımızla yüzleşiyoruz.

Açıkçası bu oyunu oynarken çok keyif aldığımı belirtmeliyim. Kart oyunları oynamaktan zevk alıyorsanız Zindanlar & Şeytan: Kutsal Kılıç’ı mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon Survivor

    Sonsuz zindanlar da ilerlemeye çalışacağız.
  • Cardinal Quest 2

    Birbirinden farklı zindanlar da ilerlemeye çalışacağız.
  • Forge Ahead

    Döv parçala ve kılıç yap
  • The Swords

    The Swords, eski tarzı kılıç dövüş sanatını aktaran ve oynatan eğlenceli bir Android oyunu olarak kullanıcılarıyla buluşuyor!
  • Rune Rider

    Rakiplerinize karşı birebir kılıç savaşları yapabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • Darkmoon Realm

    Eşsiz tasarılara sahip kılıç şövalyelerini yöneterek aksiyona doyacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Blacksmith

    Demiri işleyerek kılıç ve balta gibi onlarca savaş aleti üretebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • The Exorcism

    The Exorcism mizahi bir yapıya sahip olan bir şeytan çıkarma oyunudur