Zipongo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Sağlıklı beslenirken para ve zaman kazandıran bir uygulama olan Zipongo Android cihazlarınıza sunulan ücretsiz bir uygulama.

Sağlıklı beslenmeye önem verenlerin hayatını kolaylaştırmaya yönelik bir ugulama olan Zipongo, Android telefon veya tabletlerinizden birçok sağlıklı gıda önerilerine takip etmenizi sağlıyor. Uygulamanın vaadettiği özellikler arasında marketlerde kampanya ürünlerinin takibi, sağlıklı yemek tarifleri ve benzeri sağlık ve beslenme kategorili işlemler var. Anlaşmalı marketler arasında ise Target, Walmart, Kroger, Safeway, Costco, Whole Foods, Trader Joe’s, Walgreens, Rite Aid, CVS gibi market zincirleri bulunduğu için Türkiye'de bu hizmetten faydalanmak çok güç.

Zaman ve para tasarufu için hazırlanmış bir uygulama olarak dikkat çeken Zipongo, Türkiye içerisinde yeterince destek göremediği için sadece beslenme önerileriyle karşımıza çıkıyor. Normalde Zipongo sertifikalı sağlıklı gıda ürünlerini bulmanız mümkünken yine Türkiye sınırları içerisinde bu hizmetten faydalanma şansınız olmuyor.

Türkiye'de indirilmeye açılmış olan uygulamanın bölgesel konuma göre optimizasyonu gerçekleştirilmemiş olması düşündürücü, ancak zaman içerisinde bu iş değişebilir. Şimdilik Zipongo ile sadece yemek tariflerini takip etmeniz mümkün. Zipongo'yu indirmek ve kullanmak tamamen ücretsiz.

Alper Çetiner

Zipongo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
44.9 MB DOSYA BOYUTU

Sağlıklı beslenirken para ve zaman kazandıran bir uygulama olan Zipongo iOS cihazlarınıza sunulan ücretsiz bir uygulama.

Sağlıklı beslenmeyi hayatın önemli bir parçası olarak kabul edenlere yönelik bir uygulama olarak dikkat çeken Zipongo, iOS cihazlarınızdan ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Sağlıklı gıda önerileri sunan ve bilgileri güncellenen sistemin aslında vaadettikleri bunlarla sınırlı değil. Marketlerde sıcağı sıcağına yakalayabileceğiniz kampanya ürünleri hakkında bilgilere ulaşmanızı sağlayan Zipongo; Target, Walmart, Kroger, Safeway, Costco, Whole Foods, Trader Joe’s, Walgreens, Rite Aid, CVS gibi market zincirleri hakkında bilgi veriyor. Ne var ki, bu zincirlerin hiçbiri Türkiye içerisinde yer almadığı içn uygulamanın bu önemli hizmeti devre dışı kalıyor.

Zaman ve para tasarrufu konusunda yardımcı olmaya çalışan Zipongo, Türkiye içerisinde yeteri miktarda desteğe sahip olmadığı için karşımıza sadece beslenmek için tavsiye edilen listelerle çıkıyor. Aslında Zipongo sertifikalı sağlıklı besinler ve alışveriş tavsiyeleri yakalamanın mümkün olduğu başka ülkelere kıyasla Türkiye içerisinde Zipongo hizmeti sıfıra yakın bir durumda.

Türkiye'deki iTunes mağazasından ulaşılabilir olsa da Zipongo hem dil desteğinin olmaması hem de yerel marketlere yönelik fırsatlar sunmaması nedeniyle diğer ülkelerde koz olarak kullandığı özellikleri burada uygulayamıyor. Şimdilik sadece yemek önerilerini güncelleyip sunan uygulamanın ileri vadede köklü bir değişim yoluna gitmesi gerekecektir. Zipongo'yu ücretsiz olarak indirip kullanabiliyorsunuz.

Alper Çetiner

Zipongo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Sağlıklı beslenirken para ve zaman kazandıran bir uygulama olan Zipongo Windows Phone cihazlarınıza sunulan ücretsiz bir uygulama.

Sağlıklı gıda trendlerini takip edenler için göz atılmaya değer bir uygulama olan Zipongo, Windows Phone kullanıcılarına sunulan besin ve sağlık temalı bir projenin ürünü. Zipongo uygulaması kullanıcılarına aslında oldukça pratik özellikler vaadediyor. Bunların arasında marketlerin kampanya ürünlerini takip etmek, sağlıklı yemek tarifleri ve benzeri sağlık ve beslenme fikrini temel alan işlemler var. Ancak en büyük sıkıntı, anlaşmalı marketlerin arget, Walmart, Kroger, Safeway, Costco, Whole Foods, Trader Joe’s, Walgreens, Rite Aid, CVS gibi zincirlerden oluşması ve Türkiye'de bunların bulunmuyor olması.

Temel gayesi zaman ve para tasarrufu olan Zipongo bu konuda Türkiye içerisinde sıfıra yakın bir performans sergiliyor. Bunun yerine sadece sağlıklı beslenme önerilerini sunan uygulama, yurt dışındaki hizmet ile kıyaslandığında ciddi bir şekilde geride kalıyor. Zipongo sertifikalı alışveriş ürünleriyle sağlıklı yaşamak mümkünken Türkiye desteğinin olmaması oldukça düşündürücü.

Türkiye'nin Windows Phone mağazasında sorunsuz bir şekilde ücretsiz olarak da indirilen Zipongo, hem lokal hizmetleri sunamamasından ötürü hem de Türkçe dil desteğine sahip olmamasından dolayı sağlamış olduğu güçlü yanların tamamından mahrum. Şimdilik sadece sağlıklı yemek önerileri sunan uygulama kısa zaman içerisinde yerelleşme çabasında olmalı

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.