Zombie Blast Crew

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
85 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Blast Crew İndir (Android Oyunu): Şehri zombilerden temizleyin.

Zombie Blast Crew Android oyununda çevrenizi saran zombilere karşı tek başınıza mücadele ediyorsunuz. Üçüncü şahıs kamera açısından oynanış sunan zombili oyunda şehirleri, binaları, blokları saran yürüyen ölülerle savaşıyorsunuz. Terkedilmiş şehirde onlarla savaşabilecek tek kişisiniz. Hayatta kalma temelli oyunları ve tabii ki zombileri seviyorsanız, Zombie Blast Crew’ı indirmelisiniz.

Low poly (düşük poligon) grafiklere sahip zombi temalı TPS oyunu olarak tanımlayabileceğimiz Zombie Blast Crew’da salgın sonrası terkedilen şehre ayak basıyorsunuz. Zombilerle başa çıkabilecek en etkili güçlerden ordu gelmemiş durumda. Zombilerle savaşacak güçte olmayan halk bir kahraman bekliyor. Evet, tüm şehri zombilerden temizleyecek bu kahraman sizsiniz. Zombilerle savaşmaya yemin etmiş bir grubun lideri olarak işiniz oldukça zor. Farklı şekil ve formlarda birçok zombi sizi bekliyor. Ne zaman nereden çıkacakları nasıl davranacakları belli olmayan zombileri öldürmek için kullanabileceğiniz birçok silah mevcut ve bölge temizliği de yapabiliyorsunuz. Bu arada görev odaklı ilerliyorsunuz, hedefleriniz var.

 

Erkan Calp

Zombie Blast Crew

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
290.7 MB DOSYA BOYUTU

Zombie Blast Crew iOS İndir (iPhone iPad Oyunu): Her yeri zombiler bastı! Yürüyen ölüleri durdurabilecek tek kişisiniz.

Zombie Blast Crew iOS oyununda tek başınıza zombilerle savaşıyorsunuz. Low poly (düşük poligon) stili grafiklere sahip olan oyunda kendilerini zombilerle savaşmaya adamış bir grup hayatta kalanla birlikte yürüyen ölülere karşı mücadele veriyorsunuz. Şehirler, binalar, bloklar her yer onlarla dolu!

Vivid Games’in Android ve iOS platformuna eş zamanlı çıkardığı shooter oyunu Zombie Blast Crew, hikaye üzerine kurulu yapımlardan dolayısıyla oynanışa geçmeden önce hikayeden bahsetmek istiyorum: Enfeksiyonun başlamasının üzerinden 11 ay geçmiştir. Herkes şehirlerden kaçmış, sokaklarda panik hakimdir. Zombiler şehirleri, binaları, blokları ele geçirmiştir. İnsanlar sokaklarda yatmaya başlamıştır. Halk ordunun geleceğini beklemiş ancak ordu gelmemiştir. Bu yüzden silahları alırlar ve bir kahramanın gelmesini beklerler. O kahraman sonunda gelir. Tüm şehri zombilerden temizleyecek kişi odur. O lider sizsiniz. Bazıları size koşarak gelen bazıları yanınıza kadar gelmeden zarar veren bazıları da uzak mesafeden öldüren zombileri etkisiz hale getirmek için kullanabileceğiniz birçok silah var.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Don Zombie - Kill the Undead!

    Bölgedeki tüm zombileri temizleyin!
  • Zombie Gunfire

    Zombie Gunfire Android oyununda şehri zombilerden temizliyorsunuz.
  • Zombie Frontier 4

    Popüler zombili FPS oyunu Zombie Frontier 4, Android Google Play'de!
  • Zombie West: Dead Frontier

    Az cephaneyle zombi ordusunu temizlemelisiniz.
  • The Walking Zombie 2 APK

    The Walking Zombie 2 APK zombi katliamı yaptığınız mobil FPS oyunu. Dünyayı yürüyen ölülerden temizleyecek ve tedavi bulacak tek kişisiniz.
  • Grow Survivor

    Clicker oyununda zombileri temizliyoruz.
  • Zombie Fest

    Zombie Fest (Zombi Festivali) İndir - Android Oyunu
  • Don't Touch The Zombies

    Zombilere değerseniz onlardan olursunuz. Dikkat edin!