Zombie Evolution

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Zombie Evolution mobil oyunu, zombileri öldürme yerine onları çoğaltmaya sevk eden enteresan bir mobil oyundur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Zombie Evolution mobil oyunu, zombilerin iyi tarafını görebileceğiniz ve belki de zombilere bakış açınızı değiştirebilecek ilerlemeli bir oyundur.

Genellikle oyunlarda bir zombi istilası yaşanır ve sizin buna mani olmanız ve insanlığı kurtarmanız gerekir. Yani oyun boyunca bir zombi avı yaşanır. Ancak Zombie Evolution mobil oyunu bu algıyı değiştiriyor. Oyunda zombi avlamak yerine aksine zombilerin türlerini çoğaltmaya çalışıyorsunuz.

Yeni zombi türleri keşfetmek için tek yapmanız gereken oyun alanında yer alan benzer zombileri birleştirip yeni bir tür ortaya çıkarmak. Zombiler çeşitlendikçe yeni türleri keşfedeceksiniz. Ayrıca zombi yumurtalarını kırıp ister para kazanabilir isterseniz de yeni zombi türlerini görebilirsiniz. Sıra dışı bir mobil oyun olan Zombie Evolution Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirilebilir.

Yağız Sarman

Zombie Evolution

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
82.4 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Zombie Evolution mobil oyunu, alışılmışın aksine zombileri öldürmeyi değil zombi ırkının devamını sağlayan bir tür mobil oyundur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Zombie Evolution mobil oyunu, alışılmışın aksine zombileri hayatta tutmaya hatta türlerini çoğaltmaya çalışacağınız sıra dışı bir ilerlemeli oyundur.

Bu zamana kadar gördüğünüz tüm zombi oyunlarını unutun. Zira Zombie Evolution mobil oyununda zombi öldürmek yerine onları koruma altına alacak hatta yeni zombi türleri ortaya çıkarmak durumundasınız. Oynanış itibarıyla bulmaca oyunlarını andıran Zombie Evolution mobil oyununda benzer zombi türlerini bir araya getirip yeni türler ortaya çıkarabilirsiniz. Ne kadar değişik tür ortaya çıkarırsanız o kadar başarılı sayılacaksınız. Ayrıca zombi yumurtalarına dokunarak ister para kazanabilir isterseniz de yeni zombi türlerinin doğuşunu izleyebilirsiniz. Zombi istilası temalı oyunlarda ezber bozan bir fikrin üstüne kurulu olan farklı oyun Zombie Evolution mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz olarak mobil cihazınıza indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Strike : The Last War of Idle Battle

    Savaşçılarınızı hazırlayın, zombi ordusunu dağıtın.
  • Last Zombie

    Zombiler şehri sardı, insanlar yardım bekliyor.
  • Final Duty: Zombie Nation

    İnsanlık son günlerini yaşıyor.
  • Zombie Diary 2: Evolution

    Zombie Diary 2: Evolution sahip olduğu zengin içeriği ve sunduğu yüksek dozdaki aksiyon seviyesiyle dikkat çeken bir zombi oyunudur.
  • Zombie Catchers

    Zombie Catchers mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli bir zombi oyunudur
  • Zombie Bloxx

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Zombie Bloxx mobil oyunu, zombilere karşı hayatta kalmanız gereken keyifli bir macera oyunudur.
  • Super Evolution 2

    Super Evolution 2 mobil oyununda yüzlerce anime karakterinin yer aldığı ve kendi stratejinizi yansıtabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • The Walking Zombie 2 APK

    The Walking Zombie 2 APK zombi katliamı yaptığınız mobil FPS oyunu. Dünyayı yürüyen ölülerden temizleyecek ve tedavi bulacak tek kişisiniz.