Zombie Gunship Arcade

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Biraz Zombie Gunship ve bir tutam Flappy Bird karıştırılırsa bir oyunun ismi Zombie Gunship Arcade olabiliyormuş.

Zombie Gunship oyunlarını yapan Limbic Games tuhaf bir deney gerçekleştirip kendi oyununa bir klon çıkartıyor ve bunu olabildiğince Flappy Bird'e benzetmek konusunda özenm gösteriyor. Zombie Gunship Arcade, retro grafiklerle yatay düzlemde ilerlediğiniz bu oyunda yine rakipleriniz Zombie ahalisinden ve siz yine bombardıman uçağıyla seferdesiniz. Flappy Bird gibi ortalıkta size mani olan borular var zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Klon bir oyun desek de kendine göre bir oyun mekaniği olan Zombie Gunship Arcade'de her yukarıya sıçrayışınızda aşağıya doğru ir atış da gerçekleştiriyorsunuz. Aşağıda Zombie kalabalıklarının arasında saklı olan insanları vurduğunuz takdirde ise oyunu kaybediyorsunuz. Fazlasıyla zor bir oyun olsa da ücretsiz sunulması bir avantaj. Yine de oyun içi reklamlar canınızı sıkabilir ama Flappy Bird için de durum çok farklı değildi sanki.

Yukarılardan gelen bir ölüm makinesi olarak oynadığınız bu oyunda aynı zamanda vurduğunuz yerden gül bitmesi için ciddi bir efor sarfetmeniz gerekiyor. Siyah Zombie kalabalıkları arasında rengi beyaz olan insanların canını yakmamak için acı çekeceğiniz oyun saatleri yaşayabilirsiniz. 8-bit klasik grafikleri güzel bir renkle sunulurken oyunu beğenmek için sinir krizi yaratan oyunlara dayanıklı olmanız lazım. Eğer Flappy Bird'ün güzel bir oyun olduğunu düşünüyorsanız bana göre bu oyunu daha çok beğeneceksiniz. Limbic Games, orjinal Zombie Gunship ile daha başarılı bir çizgi çizse de bu oyunu popüler ilgiyi yakalamak için yapmış.

Alper Çetiner

Zombie Gunship Arcade

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Biraz Zombie Gunship ve bir tutam Flappy Bird karıştırılırsa bir oyunun ismi Zombie Gunship Arcade olabiliyormuş.

Zombie Gunship oyunlarının arkasındaki ekip olan Limbic Games, pek alışılmamış bir yöntemle kendi oyununu klonlayıp Flappy Bird tarzı bir beceri oyununa dönüştürüyor. Zombie Gunship Arcade ismiyle çıkan bu oyun retro grafikler eşliğin yatay düzlemde hareket ettiğiniz bir oyun. Rakipleriniz adının da önerdiği gibi elbette sevgili Zombie halkının sokakta dolaşan vatandaşları. Sizin de kontrolünüzdeki araç yine bombardıman uçağı. Flappy Bird tarzı bir kontrol mekaniği olsa da bölüm tasarımında arasından geçmeniz gereken yeşil borular yok. Uçağınız doğası gereği her yükselme ile birlikte yere mermi atıyor ve bu mermilerle Zombie öldürmeye çalıştığınız gibi masum insanları öldürmemeniz de isteniyor. Olur da bir kaza kurşunu masum bir vatandaşı öldürürse kaybediyorsunuz ve insanlar Zombie kalabalıklarının arasında seçilmek konusunda sıkıntı yaşatabiliyorlar.

Gerçekten çok zor bir oyun olan Zombie Gunship Arcade en azından ücretsiz olduğu için gönülleri alıyor. Ama reklam ekranıyla sıkça karşılaşmanız ve bunu uygulama içi satın alma ile uzaklaştıramamanız sizi sinir edebilir. Ne de olsa Flappy Bird de bundan çok farklı değildi. Gökyüzünde dolaşan bir kitle imha silahı olarak takıldığınız bu oyunda açtığınız ateş ile barışı getirmeniz umuluyor ama bu görev çok da kolay değil. Siyah renkli Zombie kalabalıkları arasında beyaz bir konstrastı olan masum insanları resimlerde ayıklamanız mümkün ama oyunun kendi gidişatı içersinde yanlış bir tıklama her şeyi sonlandırıyor. Flappy Bird sizce güzel bir oyunsa bu oyunu daha da çok beğeneceğinizi düşünüyorum. Limbic Games, nedendir bilinmez, Zombie Gunship serisini pekiştirecek güzel bir proje yerine eski bir oyun tarzına yönelip geçen seneden kalan bir rakibe kafa tutmaya çalışıyor. Belki de popüler oyun kitlelerini bu şekilde çekebileceklerini düşünüyorlar. Hayırlısı diyelim.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Gunship Survival

    Zombie Gunship Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Zombie Gunship

    Zombie Gunship, AC-130 modelindeki savaş uçağınız ile zombileri tek tek öldüreceğiniz heyecanlı bir Android aksiyon oyunudur.
  • Zombie Gunship Revenant AR

    Artırılmış gerçeklik zombi öldürme oyunu
  • Zombie Bang Bang

    Zevkli deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Zombie Royale

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Black Battlefield Ops: Gunship Sniper Shooting

    3D çarpıcı grafikler ile savaşlara katılacağız.
  • Zombie City:Survival War

    Zombie City:Survival War, zombileri öldürerek ilerlediğiniz Android arcade oyunu.
  • Gunslinger: Zombie Survival

    Aksiyon ve macera dolu bir hayatta kalma oyunu