Zombie Massacre - Walking Dead

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
125 TOPLAM İNDİRME

Zombie Massacre - Walking Dead zombilerin arasına daldığımız bir FPS oyunudur

Zombie Massacre - Walking Dead içerisinde zombilerin yer aldığı bir kıyamet senaryosunu konu alan bir mobil FPS oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir zombi oyunu olan Zombie Massacre - Walking Dead'de Mike "Deadmaker" Rogers adlı kahramanımızı kontrol etmekteyiz. Mike "Deadmaker" Rogers, zombiler tarafından istila edilen dünyada hayatta kalan son insanlardan biridir. Kendileri gibi hayatta kalan insanları kurtarmak için çalışan bi takımın üyesi olan Mike gelen yardım çağrılarını dinleyerek bu çağrılara cevap vermekte ve insanları kurtarmaktadır. Mike "Deadmaker" Rogers, kendi takımı hayatta kalan insanları bölgeden uzaklaştırırken zombi güruhlarını oyalama konusunda uzmanlaşmıştır. Biz de oyunda bu tür görevlerde Mike "Deadmaker" Rogers'a eşlik ediyoruz ve masum insanları kurtarmaya çalışıyoruz.

Zombie Massacre - Walking Dead'de bize zombi grupları amansızca saldırırken silahlarımızın yardımıyla onları durdurmamız gerekiyor. Oyunda çelik yelekler, el bombaları, ilk yardım çantaları gibi ekipmanlar kullanabildiğimiz gibi farklı kategoriler altında toplanmış silahlara da erişebiliyoruz. Keskin nişancı tüfekleri, otomatik tüfekler, pompalı tüfekler, roket atarlar, tabancalar ve yarı otomatik silahlar kullanabileceğimiz silah seçeneklerinden bazıları.

Eğer heyecan dolu FPS türünde bir aksiyon oyunu oynamak isterseniz Zombie Massacre - Walking Dead'i deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Walking Dead APK

    The Walking Dead APK, Robert Kirkman'in ödüllü serisi ile aynı evrende geçen sürükleyici bir macera oyunu. The Walking Dead 1. bölümü ücretsiz oynanabilir!
  • The Walking Zombie 2 APK

    The Walking Zombie 2 APK zombi katliamı yaptığınız mobil FPS oyunu. Dünyayı yürüyen ölülerden temizleyecek ve tedavi bulacak tek kişisiniz.
  • The Walking Dead: All-Stars APK

    Zombilerle dolu The Walking Dead: All-Stars ile aksiyon dolu anlar yaşayacaksınız.
  • The Walking Dead: Season Two

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz Walking Dead oyununun ikinci sezonudur.
  • The Walking Dead: Michonne

    The Walking Dead: Michonne mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur
  • Zombie Call: Dead Shooter FPS

    Zombie Call: Dead Shooter FPS bolca aksiyon içeren bir mobil FPS oyunu
  • DEAD PLAGUE: Zombie Outbreak

    DEAD PLAGUE: Zombie Outbreak, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynayabileceğiniz sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • Dead Ahead: Zombie Warfare

    Dead Ahead: Zombie Warfare, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarda çalışan bir tür aksiyon oyunudur.