Zombie Rollerz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir mobil aksiyon oyunu

Zombie Rollerz, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Klasik pinball oyununun farklı bir sürümü olarak dikkat çeken oyunda aksiyon ve macera durmak bilmiyor.

Destansı bir mücadelenin içerisine girebileceğiniz bir oyun olan Zombie Rollerz, becerilerinizi sonuna kadar sınamanız gereken bir oyundur. Zombilerle kıyasıya mücadele ettiğiniz oyunda pinball oyunundaki gibi zombileri alt etmeye çalışıyorsunuz. Harika efektleri ve sesleriyle de keyifli bir deneyim sunan oyunda yeteneklerinizi sonuna kadar sınamanız gerekiyor. Özel güçlerinizi de kullanabileceğiniz oyunda macera durmak bilmiyor. Farklı kahramanları kontrol edebileceğiniz oyunda topu en uzak mesafeye fırlatarak daha fazla puan kazanabiliyorsunuz. Hayatta kalmak için sonuna kadar mücadele etmeniz gereken oyunda bağımlılık yapıcı bir atmosfer yer alıyor. Arkadaşlarınızla birlikte mücadele edebileceğiniz Zombie Rollerz oyununu sakın kaçırmayın.

Zombie Rollerz oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Zombie Rollerz

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
469 MB DOSYA BOYUTU

Mücadele gücü yüksek olan bir aksiyon oyunu

Zombie Rollerz, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor. Zombilerle kıyasıya mücadele ettiğiniz oyunda topunuzu en uzak mesafeye fırlatarak puanlar kazanmaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir aksiyon oyunu olan Zombie Rollerz, zombilerle kıyasıya mücadele edip puanlar kazanmaya çalıştığınız bir oyundur. Pinball oyunu gibi bir oynanışa sahip olan oyunda harika görsel efekter yer alıyor. Macera ve aksiyon dolu sahneleriyle de ön plana çıkan oyunda keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Özel güçler kullanarak daha güçlü bir konuma gelebileceğiniz oyunda farklı kahramanları kontrol edebiliyorsunuz. Destansı bir mücadelenin içerisine girebileceğiniz bir oyun olan Zombie Rollerz, aynı zamanda becerilerinizi sonuna kadar sınamanızı gerektiriyor. Hayatta kalmak için sonuna kadar mücadele etmeniz gereken oyunda bağımlılık yapıcı bir atmosfer yer alıyor. Zombie Rollerz oyununu sakın kaçırmayın.

Zombie Rollerz oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gunslinger: Zombie Survival

    Aksiyon ve macera dolu bir hayatta kalma oyunu
  • Zombie Crisis

    Her tarafı zombiler sarmış durumda. Kahramanımızı yalnız bırakmayın.
  • Zombie City:Survival War

    Zombie City:Survival War, zombileri öldürerek ilerlediğiniz Android arcade oyunu.
  • Zombie Blast Crew

    Zombie Blast Crew İndir (Android Oyunu): Şehri zombilerden temizleyin.
  • Crossfire: Survival Zombie Shooter

    Crossfire: Survival Zombie Shooter Android oyununda zombiler ve canavarlara karşı hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
  • Zombie Bloxx

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Zombie Bloxx mobil oyunu, zombilere karşı hayatta kalmanız gereken keyifli bir macera oyunudur.
  • Zombie Hunter King

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu
  • Zombie Survival

    Zombie Survival Android Oyunu: İnternetsiz hayatta kalma oyunu