ZooCraft: Animal Family

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Mobil cihazınızda keyifli bir simülasyon oyunu sizleri bekliyor.

Simülasyon oyunları arasında yer alan ZooCraft: Animal Family ile kendi hayvanat bahçenizi kurabilirsiniz. Birbirinden güzel onlarca sevimli hayvan yetiştirebilir ve yeni türler keşfedebilirsiniz.

Online olarak oynayabileceğiniz bu muhteşem oyunda benzersiz bir hayvanat bahçesi kurmak sizin elinizde. Çeşitli yemler ile hayvanlarınızı besleyebilir ve büyütebilirsiniz. Dilerseniz ziyaretçilerden evcil hayvanlar satın alabilirsiniz. Ayrıca laboratuarda sıra dışı ve nadir bulunan çeşitli hayvanlara da ulaşabilirsiniz.

Tavşan, porsuk, bukalemun, koala, panda ve kertenkelenin de içinde yer aldığı yaklaşık 130 çeşit hayvanın bulunduğu bu oyunda, bir hayvanat bahçesini yönetme görevi ile karşı karşıyasınız. Sıkı bir çalışma ile özel görevleri yerine getirerek eşsiz bir hayvanat bahçesine sahip olabilirsiniz. Yetiştirdiğiniz hayvanlar ve tasarladığınız hayvanat bahçesi ile olabildiğince fazla ziyaretçinin ilgisini çekmelisiniz.

Sıra dışı tasarlanmış görüntü grafikleri ve simülasyonları ile 5 milyondan fazla oyuncu tarafından tercih edilen ZooCraft: Animal Family, bu kategorideki oyunlar arasında en iyilerden biri olmayı başarmıştır. Android ve İOS sürüme sahip tüm cihazlarda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

ZooCraft: Animal Family

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Kaliteli görsellere sahip olan mobil oyunda, bizler 130 farklı sevimli hayvan karşılıyor.

Hayvan yetiştirme ve geliştirme oyunları arasında bulunan ZooCraft: Animal Family, Android ve İOS cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Simülasyon oyunları kategorisinde yer alan ve kendi hayvanat bahçenizi oluşturabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

130’dan fazla hayvan ile kendi hayvanat bahçenizi tasarlayabilir ve yönetebilirsiniz. Özel görevlerin de yer aldığı bu oyunda, disiplinli bir çalışma ile eşsiz bir hayvanat bahçesine sahip olabilirsiniz. Ziyaretçilerin ilgisini çekmek için yeni hayvanlar yetiştirebilir ve satın alabilirsiniz.

Online bir şekilde oynayabileceğiniz bu benzersiz oyunda, göz kamaştıran bir hayvanat bahçesi kurmak için hünerlerinizi göstermenin tam zamanı. Hayvanlarınızı çeşitli yemler ile besleyebilir ve geliştirebilirsiniz. Arzu ederseniz bahçenizi gezmeye gelen ziyaretçilerden evcil hayvanlar satın alabilirsiniz. Laboratuar aracılığı ile nadir bulunan sıra dışı bazı hayvanlara ulaşmanız da mümkün.

Hayranlık uyandıran simülasyon tasarımları ile oldukça dikkat çeken bir oyun olmayı başarmıştır. Oldukça kaliteli grafiklere sahip olan ve milyonlarca kişi tarafından keyifle oynanan ZooCraft: Animal Family, mobil platformda ücretsiz olarak siz oyun severlere sunulmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Animal Restaurant

    Hayvanlar için yemekler hazırlayacağız.
  • Animal Adventure: Downhill Rush

    Kızak süreceğiz.
  • Animal Jam

    Seçtiğimiz hayvanı yönlendireceğiz.
  • Wild Things: Animal Adventure

    Mobil cihazınızda keyifli bir bulmaya oyunu sizleri bekliyor.
  • Royal Family

    İmparatorluğumuzu yönetmeye çalışacağız.
  • WoodieHoo Animal Friends World

    Okul öncesi eğitime katkı sağlamak amacıyla hazırlanmış eğlenceli bir oyundur.
  • Animal Hot Springs

    Sevimli hayvanlara kaplıca tesislerinde çeşitli hizmetler sunacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Animal Rescue 3D

    Sevimli hayvan karakterleri ile arabaların arasından karşıya geçmek için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.