Apple Yanlışlıkla iOS 17'yi Erkenden Yayınladı!

Apple, geçtiğimiz günkü WWDC 2023 etkinliğinin ardından bugün ilk iOS 17 sürümünü yanlışlıkla herkese gönderdi. İşte detaylar!

Apple Yanlışlıkla iOS 17'yi Erkenden Yayınladı!

iOS 17'nin geliştiricilere özel beta sürümü, görünüşe göre yanlışlıkla tüm kullanıcılara sunuldu.

Apple WWDC 2023'te, yakında çıkacak olan iOS 17'nin herkese açık beta ya da test sürümünün Temmuz ayında yayınlanacağını duyurmuştu ancak bir hata sonucu bu sürüm şimdiden kullanıma sunulmuş durumda.

İlk olarak Twitter kullanıcısı Connor Jewiss tarafından tespit edilen iOS 17, Ayarlar'ın beta bölümünde indirilebilir olarak listeleniyor.

Apple'ın Sürümü Geri Çekmesi Bekleniyor

Apple Yanlışlıkla iOS 17'yi Erkenden Yayınladı!

Şüphesiz Apple bu sürümü kısa süre içinde geri çekecek ancak bu esnada AppleInsider kimsenin indirmemesini öneriyor. Öyle ki beta test sürümleri, tanım gereği, genel kullanıma hazır olmaktan uzak sürümler ve bir sorun olması durumunda bir iPhone'un kalıcı hasar alması da mümkün.

Apple'ın iOS 17'si Temmuz ayında herkese açık beta sürümüne girecek ve ardından Eylül veya Ekim 2023 civarında beklenen nihai sürüme kadar birçok sürümden geçecek.

Peki sizin iOS 17'den beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

iOS 17 ile Gelecek Özellikler Belli Oldu
TEKNOLOJİ

iOS 17 ile Gelecek Özellikler Belli Oldu

Apple'ın iOS 17'yi tanıtmasına yaklaşık beş ay kalmış olsa da Apple'ın önceki duyurularına ve bildirilen bilgilere dayanarak yaklaşan yazılım güncellemesiyle ilgili birkaç ayrıntıyı şimdiden bir araya getirebiliyoruz.

iOS 17 Güncellemesi Alacak iPhone Modelleri Belli Oldu
MOBİL

iOS 17 Güncellemesi Alacak iPhone Modelleri Belli Oldu

iOS 17 güncellemesi alacak iPhone modelleri gün yüzüne çıktı. Peki, yakında yayımlanması beklenen yeni iOS güncellemesini hangi iPhone modelleri alacak? Ortaya çıkan bilgilere dair merak edilen detaylar haberimizde.

YORUMLAR