100 DAYS

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Farklı karakterler ve silahlar ile zombilere karşı savaşabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Onlarca farklı silahtan yararlanarak zombilere karşı mücadele edebileceğiniz ve zombileri öldürdükçe altın kazanabileceğiniz 100 DAYS, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda eğlendirici grafik tasarımı ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, ilginç görünümlere sahip yüzlerce zombi ile mücadele ederek onları etkisiz hale getirmek ve görevleri zamanında tamamlayarak altın toplamaktır. Farklı karakterler ve silahlar kullanarak zombileri öldürebilirsiniz. Karakterinizi ve silahınızı seçerek sabit bir şekilde beklemeli ve karşıdan gelen zombileri vurmalısınız. Zombilere art arda ateş etmeli ve canlarını hızla azaltarak onları etkisiz hale getirmelisiniz. Öldürdüğünüz zombi sayısı ne kadar çok olursa, o kadar fazla altın kazanırsınız. Kazandığınız altınlarla yeni karakterlerin ve silahların kilidini açabilirsiniz. 

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan ve 5 milyondan fazla oyun sever tarafından keyifle oynanan 100 DAYS, ücretsiz olarak hizmet veren sürükleyici bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

100 DAYS

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
85.8 MB DOSYA BOYUTU

Farklı karakterler ve silahlar ile zombilere karşı savaşabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Farklı özelliklere sahip onlarca karakter ve silah arasından dilediğinizi seçerek zombilere karşı aksiyon dolu bir mücadelenin içine gireceğiniz 100 DAYS, mobil platformda simülasyon oyunları kategorisinde kendisine yer bulan sıra dışı bir oyundur.

Basit ama kaliteli grafikler ve ses efektleri ile donatılan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, karakteriniz ile bir bölgede sabit beklemek ve karşıdan gelen zombilere ateş ederek hepsini etkisiz hale getirmektir. Zombileri öldürdükçe altın kazanabilir ve yeni silahların kilidini açabilirsiniz. Ayrıca farklı karakterler seçerek zombilerle mücadele edebilir ve karakterlerin özel güçlerinden faydalanabilirsiniz. Ne kadar çok zombi öldürürseniz, o kadar fazla altına ulaşabilirsiniz.   Sürükleyici özelliği ve aksiyon dolu bölümleri ile bağımlısı olacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda farklı özelliklere sahip onlarca karakter yer almaktadır. Ayrıca zombileri öldürmek için kullanabileceğiniz pompalı, makineli, dürbünlü ve daha onlarca farklı tüfek yer almaktadır.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarıyla buluşan 100 DAYS, ücretsiz oyunlar arasında bulunmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • School Days

    Sıra dışı bir okul yaşantısı geçireceğiniz ve maceraya doyacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Days Bygone

    Kalenizi düşman askerlerinin işgalinden korumak için aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Ending Days

    Eşsiz özelliklere sahip onlarca savaş kahramanını yöneterek aksiyona doyacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Mouse Simulator

    Sevimli bir fareyi kontrol ederek sizden istenilen görevleri yerine getireceğiniz, keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Hempire - Plant Growing Game

    Zengin içerikli bir simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Idle Skilling

    Akıllı telefonumuzda zengin bir simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Virtual Truck Manager

    Mobil platformda gerçekçi bir tır simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Tap Town

    Kendi ordunuzu kurarak dev ejderhalarla savaşabileceğiniz benzersiz bir simülasyon oyunudur.