1010! Color

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Renk eşleştirme oyunlarında ne kadar iyisiniz?

1010! Color, aynı renkte blokları eşleştirerek ilerlediğiniz mobil bulmaca oyunu. Eşleştirme oyunlarından keyif alıyorsanız tavsiye ederim. İnternetsiz oynanabiliyor. Sürükle - bırak kontrol sistemiyle her yerde rahatça oynayabileceğiniz renkli bulmaca oyunu, tam zaman geçirmelik. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Metroda, otobüste, durakta, molada, misafirlikte, arkadaşınızı beklerken, her yerde oynayabileceğiniz, sonu olmadığından dilediğiniz yerde bırakıp yeniden başlayabileceğiniz bir renk eşleştirme oyunu 1010! Color. Oyunda farklı şekillerde renkli blokları tabloya yerleştirerek ilerliyorsunuz. Tabloda aynı renkten üçlü veya daha fazla sayıda set oluşturduğunuzda puan alıyorsunuz. Blokları akıllıca yerleştirip tabloyu sürekli temiz tutmanız gerekiyor. Süre, hamle, hiçbir sınırlama olmadığı gibi kimseyle de yarışmıyorsunuz. Tabloya yerleştirecek blok bulamadığınızda oyun sonlanıyor.

 

Erkan Calp

1010! Color

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
132.4 MB DOSYA BOYUTU

Bulmaca becerilerinizi sınayın.

1010! Color, iPhone ve iPad’de oynanabilen renk eşleştirmeye dayalı bulmaca oyunu. İnternetsiz oynanabilir olması ve kaydırmaya dayalı yenilikçi kontrol sistemiyle her yerde zaman geçirmek için oynanabilecek bir mobil oyun. Eşleştirme oyunlarından keyif alıyorsanız tavsiye ederim. iOS platformunda da ücretsiz!

Bulmaca becerilerinizi sınamak için oynayabileceğiniz basit, eğlenceli bir renkli bulmaca oyunu 1010! Color. Oyunda farklı şekil ve renkteki blokları tabloya yerleştirerek (sürükle bırak yapıyorsunuz) renk eşleştirmesi yapıyorsunuz. Aynı renkten üçlü veya daha fazla sayıda setler yaparak tabloyu temizliyorsunuz. Tabloyu temizledikçe yeni bloklar geliyor. Tablo tamamen dolana kadar yerleştirmeye, eşleştirmeye devam ediyorsunuz. Can yok, süre ya da hamle sınırlaması yok! Güçlendiriciler de yok! Tek başınıza oynuyorsunuz.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Popsicle Sticks Puzzle

    Renk temalı üçlü eşleştirme oyunundan kendinizi alamayacaksınız.
  • Pet Rescue Puzzle Saga

    Pet Rescue Puzzle Saga: Candy Crush Friends Saga'nın yaratıcılarından bulmaca oyunu
  • Diamond Diaries Saga

    Candy Crush Saga'nın yapımcılarından yeni bulmaca oyunu
  • Shoot Bubble - Fruit Splash

    Sevimli kediyle meyve kabarcıklarını patlatın.
  • Disney Frozen Adventures (Karlar Ülkesi Maceraları)

    Disney Frozen Adventures 3'lü eşleştirme bulmaca oyununda Disney'in Karlar Ülkesi'nde macera sizi bekliyor. Karlar Ülkesi Maceraları Google Play'de!
  • Royal Match APK

    Royal Match APK, hikayesi, karakter animasyonları ve mekan grafikleriyle diğer üçlü eşleştirmeye dayalı mobil bulmaca oyunlarından ayrılıyor.
  • Lily's Garden APK

    Lily's Garden APK, 3'lü eşleştirmeye dayalı bahçe yenileme ve dekorasyon oyunu. Romantizm, bahçe ve bulmacalarla dolu süper eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Disney Getaway Blast

    Disney Getaway Blast Android İndir: Gameloft'un yepyeni bulmaca oyunu