15 Coins

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
78 TOPLAM İNDİRME

15 Coins, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli ve zorlu bir yılan oyunudur.

15 Coins, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri oldukça yenilikçi ve modern bir yılan oyunu olarak dikkat çekiyor.

Yılan oyununda olduğu gibi ekran üzerinde yer alan noktaları toplamaya çalışacağınız oyunda, sürekli olarak arkanızda gelen ve sizi takip eden gölgelerinizden kaçmanız gerekiyor. Eğer olur da gölgelerinizden birine çarparsanız oyun sonlanıyor.

Oyunun adının 15 Coins olmasının en büyük nedeni kendinize hedef olarak belirleyeceğiniz 15 adet noktayı toplamaya çalışacak olmanız. Her ne kadar ilk kez duyduğunuz zaman, ne kadar zor olabilir ki diye düşünebilirsiniz ama emin olun ki 15 adet noktayı toplayana kadar sinirden akıllı telefonunuzu veya tabletinizi bir köşeye fırlatabilirsiniz.

Tüm bunların dışında oyun içerisinde yer alan kare şeklindeki güçlendiricileri toplayarak sizi takip eden gölgelerinizi dondurabilir ve sonrasında donmuş olan gölgelerinize çarparak onları yok edebilirsiniz.

Son zamanlarda oynadığım en keyifli oyunlardan bir tanesi olan 15 Coins'i tüm kullanıcılarımıza tavsiye ediyorum. Bakalım 15 nokta toplamayı başarabilecek misiniz?

Can Çevrim

15 Coins

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

15 Coins, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça bağımlılık yapan modern bir yılan oyunudur.

15 Coins, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde oynayabilecekleri oldukça bağımlılık yapan modern bir yılan oyunudur.

Zamanında mobil cihazlar üzerinde yer alan en popüler oyunlardan bir tanesi olan yılanın modern bir versiyonu olarak karşımıza çıkan 15 Coins'te amacınız ekran üzerinde beliren noktalardan 15 adet toplamaktır.

Her ne kadar 15 tane noktayı toplamak kulağınıza çok kolay bir görevmiş gibi gelse de aslında ne kadar zor olduğunu oyunu oynamaya başladığınız zaman anlayacaksınız ve yer yer iPhone'unuzu veya iPad'inizi bir kenara fırlatmak isteyeceksiniz.

 

Oyunu bu kadar zor yapan en önemli etken, sürekli olarak sizi takip eden gölgelerinizin oyun ekranı üzerinde dolaşması ve hareket alanınızı yavaş yavaş kısıtlamaya başlaması. Sizleri takip eden gölgelerinizi yok etmek için, yine oyun ekranı üzerinde beliren kare şeklindeki güçlendiricileri alarak gölgeleri dondurabilir ve bu sırada gölgelerinize çarparak onları yok edebilirsiniz.

Basit kontrolleri ve kolay anlaşılabilir oynanışıyla her seviyeden mobil oyuncunun rahatça oynayabileceği oyun, sizleri saatlerce başına kitlemeye aday. Tüm kullanıcılarımıza tavsiye edeceğim bir oyun olan 15 Coins'de bakalım 15 noktayı toplamayı başarabilecek misiniz?

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dragon Coins

    Japonya’da büyük patlama yaratan oyunu Dragon Coins sonunda bizlere de ulaştı. Coin Dozer ve Pokémon’u harmanlayan Sega bu oyun stilini mükemmelleştiriyor.
  • Impossible Bottle Flip

    Şişe çevirme oyununda geçilmesi zor 15 bölüm sizi bekliyor.
  • Train Driver 15

    Train Driver 15, ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir tren simülasyonu.
  • FIFA 15 Companion

    FIFA 15 Companion ile rüya takımınızı telefon ve tabletinizden yönetebilir, gelişmeleri takip edebilirsiniz.
  • Ski Challenge 15

    Ski Challenge 15 kar kayağı yaparak şampiyonlara katıldığımız bir yarış oyunudur
  • 15 Temmuz Uyanış

    15 Temmuz Uyanış, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Besiktas JK Fantasy Manager'15

    Besiktas JK Fantasy Manager'15 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur
  • FIFA 15 Ultimate Team

    Futbol sezonunun açılmasıyla birlikte oyunseverlerin sabırsızlıkla beklediği FIFA 15 artık mobil kullanıcıların da oynayabileceği bir oyun.