1942 MOBILE

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME

1942 MOBILE, Capcom'un Android platformuna çıkardığı retro uçak savaş oyunu.

1942 MOBILE, Capcom’un efsane klasik oyunları arasında. İkinci Dünya Savaşı dönemine götüren uçak savaş oyununda düşman uçaklarını indiriyor, onlarca uçağın menzilinden çıkmaya çalışıyor, akrobatik hareketlerle düşmanları şaşırtıyoruz. Aksiyon yüklü kaliteli bir uçak oyunu bizlerle.

Klasik oyunlarla eski günlere dönmeyi seven biriyseniz Capcom’un 90’lara doğru çıkardığı uçak oyununu Android cihazınıza kesinlikle indirip oynamalısınız. Görsel çizgileri ve oynanış dinamikleri korunarak günümüze uyarlanan uçak oyununu öncesinde oynamayanlar için dikey kaydırmalı oynanış sunduğunu söyleyeyim. Bu noktada oyunla ilk kez tanışacaklar için kolay oynanışa sahip özel bir modun (casual mode) koyulduğunu, eski oyuncular için de klasik modun yer aldığını belirteyim.

Tek parmakla rahatlıkla oynanabilen 8-bit uçak savaş oyununda amacımız; Tokyo’ya ulaşıp tüm Japon hava filosunu yok etmek.

Erkan Calp

1942 MOBILE

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
79 MB DOSYA BOYUTU

1942 MOBILE, Capcom imzalı iPhone ve iPad'de oynanabilen uçak savaş oyunu.

1942 MOBILE, Capcom’un klasik uçak savaş oyununun orijinal şekliyle mobil cihazlara uyarlanmış sürümü. Hem iPhone hem de iPad’de oynanabilen retro uçak oyununda bir noktadan sonra saymayı bırakacağınız kadar düşman uçağıyla yüz yüze geliyorsunuz. Doğrudan karşınıza çıkan uçakları indirmek için tüm hünerlerinizi göstermelisiniz.

İkinci Dünya Savaşı döneminde geçen uçak oyununda amacınız; Tokyo’ya ulaşıp Japon hava filosunu tamamıyla havaya uçurmak. Tokyo’ya varana dek onlarca düşman uçağıyla çarpışıyor, yoğun ateş hattından çıkmak için uğraş veriyor, gerekirse akrobatik hareketlerle düşman uçakları şaşırtıyorsunuz.

Yeni başlayanlar için kolay oynanış sunan casual mode ve eski neslin keyfini sürerek oynayacağı klasik modu sunan yeni 1942 uçak oyunu, hem telefon hem de tablette rahat oynanış sunan kontrol sistemiyle geliyor. Tek parmakla oynayabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • iFighter 2: The Pacific 1942

    iFighter 2: The Pacific 1942 bağımlılık yapıcı bir Android oyunudur.
  • Air Fighter 1942 World War 2

    Air Fighter 1942 World War 2 ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir uçak oyunudur
  • 1942 Pacific Front

    1942 Pacific Front sıra tabanlı bir mobil strateji oyunudur
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Project Winter Mobile

    Arkadaşların ile hayatta kal ve yardım çağrısında bulun. Ancak, içindeki hainlere dikkat et! Project Winter Mobile ile heyecan dolu aksiyon yaşa.
  • Ghouls'n Ghosts MOBILE

    Ghouls'n Ghosts MOBILE mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Call of Duty: Warzone Mobile APK

    Oyunculara hızlı tempolu bir FPS deneyimi yaşatacak olan Call of Duty: Warzone Mobile APK, gerçekçi grafikleri ve mekanikleriyle mobil oyuncularla buluştu.
  • 1942 Klasik Çekim

    Gerçek bir savaşa katıl!