2 For 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
83 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Sayıları birleştirirken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

2 For 2 (2 Kere 2), sayıları bağlayarak ilerlediğiniz mobil bulmaca oyunu. 2048, Threes! tarzı bulmaca oyunlarını seviyorsanız keyif alarak oynayacağınız hatta kısa sürede bağımlısı olacağınız bir oyun. İndirmesi de oynaması da ücretsiz ve sadece 47MB boyutunda!

Çok basit oynanış sunmasına, görsel yönden de gelişmemiş olmasına rağmen bağımlılık yapan mobil oyunlar vardır. Vakit geçirmek, kafa dağıtmak için oynarsınız. İnternetsiz oynanabilir olmaları, tek dokunuş kontrol sistemiyle durakta, otobüste, metroda, her yerde rahatlıkla oynayabilirsiniz. 2 For 2 Türkçe adıyla 2 Kere 2 de bu türde bir mobil oyun.

Sayıları birleştirmekten başka bir amacınız yok. Herhangi bir hedefiniz yok. Hamle, süre sınırlaması da yok! Aynı sayıları birbiriyle birleştirerek çizgiler oluşturuyorsunuz. Çizgi ne kadar uzun olursa o kadar fazla puan alıyor, hayatta kalma şansınız da o kadar yüksek oluyor. Hamle kalmadığında kullanabileceğiniz 3 kurtarıcınız var. Bunlar sınırlı ancak sayıları birleştirdikçe gelen altınlarla yenileyebiliyorsunuz.

Erkan Calp

2 For 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
188.1 MB DOSYA BOYUTU

Bağımlılık yapan sayı bulmaca oyunu

2 For 2 (2 Kere 2), 2048, Threes! stili oynanış sunan mobil bulmaca oyunu.

Kimseyle rekabete girmeden, hamle, süre, can sınırlamasına takılmadan keyifle oynayacağınız sayı bulmaca oyunu. iOS tarafında da ücretsiz ve 200MB altı boyuta sahip!

Zaman geçirmelik, basit görselli, oynadıkça oynamak isteyeceğiniz, sayı birleştirmeye dayalı harika bir bulmaca oyunu 2 For 2 Türkçe adıyla 2 Kere 2. Crazy Labs tarafından geliştirilen oyunda aynı sayıları bir araya getirerek başka bir deyişle sayıları toplayarak yüksek puan yapmaya çalışıyorsunuz. Dikey veya yatay çizgi çizebiliyorsunuz. Tek seferde ne kadar sayıyı alırsanız o kadar fazla puan geliyor. Hamlenizin kalmayacağını düşündüğünüz noktalarda üç yardımcı imdadınıza yetişiyor. Güçlendiricileri oyun boyuca kazandığınız altınlarla yenileyebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Brain Test 2

    Brain Test 2 Android İndir: Eğlenceli ücretsiz IQ testi
  • Braindom 2

    Braindom 2, yüzlerce level içeren Android zeka oyunları. Zor bulmacalar, IQ testleri, kelime oyunları sevenler için tavsiye edilir.
  • DOP 2: Delete One Part

    DOP 2: Delete One Part Android oyununda eğlenceli zorlu bulmacalar sizi bekliyor.
  • ULTRAFLOW 2

    ULTRAFLOW 2, diğer bulmaca oyunları ile kıyaslandığında çok daha farklı dinamiklere ve oynanışa sahip olan eğlenceli ve heyecanlı bir Android bulmaca oyunu.
  • Angry Birds POP 2

    Angry Birds POP 2 oyununda Kızgın Kuşlarla domuzlar güçlerini birleştiriyor.
  • Money Movers 2

    Babanızı hapishaneden kurtarın.
  • Turn Undead 2: Monster Hunter

    Mumya Kralı bulup cehenneme göndermelisiniz.
  • Kelime Gezmece 2

    Kelime Gezmece 2 İndir Android: Yeni Türkçe kelime bulmaca oyununda cümleleri tamamlayan gizli kelimeleri bulmaya çalışıyorsunuz.