2 knights

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME

Zıplamalı süper zor bir oyun

2 knights, aynı anda iki karakteri kontrol etmeye çalıştığınız zıplamaya dayalı arcade oyun. Zıplama oyunlarını fazlasıyla kolay buluyorsanız oynamanızı isterim. Android telefonda şimdiye kadar oynadığım en zor zıplama oyunu.

İlk görüşte Piano Tiles benzeri oyunları hatırlatan Android oyununda platformla zıt renklere bürünmüş iki karakteri kontrol ediyorsunuz. Ekrana dokunmanızla birlikte siyah ve beyaz renklerden oluşan platform hareketlenmeye başlıyor. Hayatta kalmak için tek yapmanız gereken şey zıplamak. Aynı anda iki karakterin de kontrolünü sağlamanız gerekiyor. Biri boşluğa düştüğünde oyuna veda ediyorsunuz.

Tek dokunuş kontrol sistemine sahip süper zor oyunda fazla zaman geçirmemenizi tavsiye ederim. Platformun iki renkten oluşması, iç içe geçmesi, karakterlerin de platformla aynı renkte olması ve temponun hiç düşmemesi bir noktadan sonra gözü yormaya başlıyor.

Erkan Calp

2 knights

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
62.6 MB DOSYA BOYUTU

Zıplamalı oyunların kolay olduğunu düşünüyorsanız bu oyunu oynamalısınız.

2 knights, zıplamalı oyunları kolay bulanlara tavsiye edeceğim ufak boyutlu eğlence dozu yüksek bir mobil oyun. Siyah beyaz çift renkten oluşan platform üzerinde sürekli zıplayarak hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz oyunda aynı anda iki karakteri kontrol etmeniz gerekiyor.

İlk bakışta Piano Tiles oyununu anımsatan arcade oyunda puan toplamak epey zor. Çift renkli iç içe geçen platformda iki karakteri eş zamanlı olarak zıplatarak hayatta kalmalarını sağlamaya çalışıyorsunuz. Karakterlerle aynı renkte olan platform sürekli hareket ediyor. İki karakterden biri boşluğa düştüğünde puanınız sıfırlanıyor; yani oyuna veda ediyorsunuz. Bu arada karakterler kendiliğinden koşuyor. Size sadece ekrana dokunarak zıplatmak kalıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jetpack Joyride 2 APK

    Jetpack Joyride 2 APK, mobilde en çok oynanan zıplamalı oyun Jetpack Joyride'ın yenisi. Kahramanımız artık ateş ediyor!
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Mega Pop

    Mega Pop (Android): 2019'un en eğlenceli canavarlı mobil oyunu
  • Piffle

    Sevimli dostlarınızı kurtarın.
  • PLANK!

    Kalasları özenle yerleştirin.
  • Break the Hoops

    Zıplayarak çemberi kırın.
  • Human Evolution

    Evrim simülasyon oyunu
  • Mr Gun

    Öldür ya da öl!