2048 HamsLAND-Hamster Paradise

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Hamster figürlerinin yer aldığı eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak dikkat çekiyor.

Mobil platformda bulmaca oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak sunulan 2048 HamsLAND-Hamster Paradise, sevimli hamster figürlerinin yer aldığı eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak dikkat çekiyor.

Basit ve anlaşılır bir menü tasarımına sahip bu oyunda, farklı hamster yiyeceklerinin yer aldı eşleştirme blokları ile bulmaca çözebilir ve yeni karakterlerin kilidini açabilirsiniz. Oyun içerisinde elma, yer fıstığı, fındık, çekirdek, çilek ve daha birçok farklı hamster yiyeceği yer almaktadır. Aynı yiyeceğin bulunduğu 3 bloğu bir araya getirerek eşleştirmeler yapabilir ve tüm blokları yok ederek seviye atlayabilirsiniz.

Toplamda 60 farklı hamster karakteri bulunmaktadır. Doğru eşleştirmeler yaparak ve yeterli miktarda puan kazanarak bu karakterlerin tümüne sahip olabilirsiniz. Ayrıca biriktirdiğiniz puanları kullanarak hamster yuvaları inşa edebilir ve farklı objeler satın alabilirsiniz. Zeka geliştirici özelliğe sahip olan bu oyun ile farklı bir deneyim sizleri bekliyor.

Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve binlerce oyuncu tarafından keyifle oynanan 2048 HamsLAND-Hamster Paradise, eğitici bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

2048 HamsLAND-Hamster Paradise

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
82.7 MB DOSYA BOYUTU

Hamster figürlerinin yer aldığı eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak dikkat çekiyor.

100 binden fazla oyun sever tarafından tercih edilen ve ücretsiz olarak sunulan 2048 HamsLAND-Hamster Paradise, Android ve İOS sürümleri ile her iki platformda da sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz eğitici bir oyun olarak öne çıkıyor.

Kaliteli grafik tasarımı ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, farklı hamster yiyeceklerinin yer aldığı eşleştirme bloklarını bir araya getirmek ve seviye atlamaktır. Oyunda, yer fıstığı, çilek, elma, çekirdek gibi çeşitli hamster yiyecekleri bulunmaktadır. Bu yiyeceklerin bulunduğu bloklardan aynı olan 3 tanesini birleştirerek blokları yok edebilir ve birbirinden sevimli onlarca hamster karakterinin kilidini açabilirsiniz.

Oyun içerisinde farklı renkte 60 adet hamster figürü yer almaktadır. Blokları doğru bir şekilde hareket ettirerek, eşleştirmeleri başarılı bir şekilde yapabilir ve puanlar toplayabilirsiniz. Kazandığınız puanları kullanarak yeni hamster yuvaları yapabilir ve çeşitli objeler alabilirsiniz.

Bulmaca oyunları arasında yer alan ve geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan 2048 HamsLAND-Hamster Paradise, eğitici ve zihin geliştirici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hamster Evolution Clicker

    Mobil cihazımızda hamster geliştireceğiz.
  • Hamster Paradise

    Hamster Paradise, Android cihazlar üzerinde çocukların oynayabileceği eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Hamster Life

    Sevimli hamster figürlerinin yer aldığı eğlence dolu bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • hamster collection

    Hamsterlardan oluşan bir koleksiyon yapmaya çalışacağız.
  • City Tour 2048 : New Age

    City Tour 2048 : New Age Android Oyunu İndir Oyna: Binaları eşleştirerek şehrinizi kurun.
  • Hamster House

    Evcil hayvanlarımız için ev dekore edeceğiz.
  • Gangster Paradise

    Çete kuracağız.
  • FishIsland: Fishing Paradise

    Yüzlerce farklı balığın yer aldığı sonsuz bir platformda avlanarak para kazanacağınız eşsiz bir oyundur.