24Kitchen Günün Tarifi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
378 TOPLAM İNDİRME

Android için 24Kitchen televizyon kanalı resmi günün tarifi uygulaması.

Yemek yapmayı sevenlerin takip ettiği televizyon kanallarından biri olan 24Kitchen kanalının resmi uygulaması olan 24Kitchen Günün Tarifi uygulamasını çok faydalı bulacağınıza eminim. Bu kanalda yayınlanan programların sevilen şeflerinin tarifleri artık bir tık ötenizde sizi bekliyor.

Çok şık ve modern bir arayüzle kullanıcılara sunulan bu uygulamanın ana ekranında Bugün, Geçen Hafta, Tariflerim, 24Kitchen Hakkında ve Ayarlar olmak üzere 5 menü bulunuyor. Bugün sekmesine tıklayarak o güne özel gelen tarifi görebilir, malzemeleri ve hazırlanışı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Geçen hafta sekmesi ile de geçen hafta gelmiş bütün tariflere gözatabilirsiniz.  Ayrıca tariflerin videolarını izleyerek nasıl yapıldıklarını görebilirsiniz. Yine tarifleri sosyal medya platformlarında istediğiniz gibi paylaşabilirsiniz.

Eğer tariflerim sekmesini kullanmak istiyor ve sevdiğiniz tarifleri kaydetmek istiyorsanız çok makul bir ücret karşılığında bunu uygulama içinden satın alabiliyorsunuz. Kısaca yemek yapmayı seviyorsanız ve Android cihazınızda kullanmak için çeşitli uygulamalar arıyorsanız, bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

24Kitchen Günün Tarifi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
149 TOPLAM İNDİRME
32.9 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlar için 24Kitchen kanalının resmi günün tarifi uygulaması.

24Kitchen Günün Tarifi uygulaması kullanıcılara her gün farklı bir tarif sunan hoş ve modern bir arayüze sahip yemek tarifi uygulaması. 24Kitchen aslında yemek pişirme sevdalılarının severek takip ettiği bir televizyon kanalı. Bu da o kanalın, birbirinden güzel ve resimlerden fırlayacakmış gibi duran canlı yemeklerin tariflerini cebinize getiren iOS uygulaması.

Bu uygulama ile hem sağlıklı hem de lezzetli bir çok tarife ulaşabileceksiniz. Üstelik bu tarifler, 24Kitchen kanalında ustalıkla yemek yapan şeflerin tariflerinden derleniyor. Ana ekrandaki Bugün ve Geçen Hafta sekmelerinden o gün yayınlanmış günün tarifine ve geçen hafta yayınlanmış 7 adet tarife ulaşabileceksiniz. Ayrıca bu tariflerin videolarını da izleme şansına sahipsiniz.

Bunlara artı olarak bir interaktif alışveriş listesi, tarifleri paylaşma özelliği ve sevdiğiniz tarifleri kaydedebilme özelliği de sizleri bekliyor. Yalnız, sevdiğiniz tarifleri kaydedebilme özelliğini açmanız için makul bir ücret ödemeniz gerekiyor.

Eğer siz de yeni tarifler denemek istiyorsanız ya da akşam yemeği veya vereceğiniz davetler için ilhama ihtiyaç duyuyorsanız, bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nefis Yemek

    Yemek tarifleri videolu anlatımla sunuluyor.
  • Tasty

    2018'in en iyi Android uygulamalarından Tasty ile Dünya mutfağını keşfedin.
  • Bebek Menüleri

    Bebek Menüleri uygulamasında bebeğiniz için en yararlı yemek tariflerini bulabilirsiniz.
  • Kısık Ateş

    Mutfakta vakit geçirmekten hoşlanıyorsanız, Kısık Ateş uygulamasıyla birbirinden lezzetli ve özel tarifleri bulabilirsiniz.
  • Leziz Yemeklerim

    Leziz Yemeklerim uygulamasında birbirinden lezzetli yemek tariflerine kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Tarifler ve Pişirme

    Tarifler ve Pişirme uygulaması birçok kategoride sunulan milyonlarca yemek tarifine ulaşmanızı kolaylaştırıyor.
  • Vestel Sesli Tarifler

    Vestel Sesli Tarifler uygulamasında tüm yemek tariflerini sesli ve yazılı olarak inceleyebilirsiniz.
  • Yemek.com

    Yemek.com uygulamasında her damak tadına uygun binlerce videolu yemek tarifine ulaşabilirsiniz.