360 Degree

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
113 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

360 Degree, 360 derece dönebilen dairede topunuzla elmasları yemeniz gereken bir Android beceri oyunu.

360 Degree, Ketchapp’ın imzasını taşımamasına rağmen son derece zorlayıcı çabuk düşünüp hareket etmeye iten bir beceri oyunu. Android cihazımıza ücretsiz indirebildiğimiz, tüm beceri oyunları gibi oldukça ufak boyutlu olan oyunda kendi komutumuzla 360 derece dönebilen bir platformda topla pırıltılı taşları yemeye çalışıyoruz. Tabii ki bunu kolaylıkla yapmamızı engelleyen iki sürpriz var.

Android telefon ve tabletinizdeki oyunlar listenizde uzun süreli bakmada bağımlılık yaratan beceri gerektiren oyunlar da varsa bu listeye 360 Degree oyununu da katmanızı tavsiye ederim. Benzerleri gibi görsel açıdan birşey sunmadığından hemen indirip oyuna dalış yapıyoruz. 360 derece dönebilen büyük bir dairenin içerisindeyiz. Amacımız topla önümüze çıkan ışıltılı taşları alıp puan kazanmak. Daire bizim kontrolümüzde dönüyor ve top da hızlanmıyor. Peki oyunda zor olan nokta nedir? Oyunun zor bana göre eğlenceli tarafı sağ – sol dokunuşlarla döndürdüğümüz dairenin içerisinde gelişigüzel dizilmiş farklı boyuttaki çivilerin olması ve topun fizik kurallarına karşı koyamaması. Bunlar yetmiyormuş gibi puan kazanmak için daire içinde boş boş sağ sol yapmamamız, sürekli olarak farklı yerlerde çıkan objeleri toplamamız gerekiyor. Bunu başarmak için de daireyi durmadan döndürmekten başka seçeneğimiz yok.

Konsantrasyon ve reaksiyon süremizi ölçen harika bir oyun olduğunu düşündüğüm 360 Degree, basit yenilikçi kontrol sistemi, renkli interaktif tasarımı, öğrenmesi kolay ustalaşması zor oynanışıyla öne çıkıyor. Ücretsiz olması açısından Android cihazınıza indirip bir el deneyin derim.

Erkan Calp

360 Degree

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

360 Degree, iPhone ve iPad'lerde oynanabilen en zor beceri oyunları arasında.

360 Degree, reaksiyon süremizi ve konsantrasyonumuzu test eden bağımlılık yaratıcı oynanış sunmasıyla dikkat çekiyor ve iOS platformunda iPhone ve iPad kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuluyor.

Animasyonlarla desteklenmiş yenilikçi arayüzüyle son derece çekici duran oyunda 360 derece dönebilen bir dairenin içerisinde topla imtihan ediliyoruz. Amacımız daireyi döndürerek topun ekranın farklı noktalarında beliren objeleri yemesini sağlamak. Bunu yaparken dikkatimizi daire içerisine vermemiz gerekiyor. Dairenin her tarafı farklı boyutlarda çivilerle kaplanmış ve de top fizik kurallarına uygun hareket ediyor. Bu noktada oyunun zorluğu başlıyor. Oyunda puan toplayabilmek için daireyi sürekli çevirerek hem engelleri es geçmemiz hem de objeleri yiyerek toplamamız gerekiyor. Bunu başarabilmek epey zor. Çift haneli rakamlara ulaştığımızda sevindiğimiz oyunlar arasında diyebilirim.

Dikkat, sabır ve refleks gerektiren oyunun bağlayıcı noktası kontrol sisteminin basit, oynanışının zor olması. Daireyi 360 derece döndürmek için ekranın sağ ve sol tarafına dokunmamız yeterli oluyor. Bu sistem çok hassas yapılmış; dokunma sürenize göre daire belirttiğinmiz yönde hareket ediyor. Daireyi döndürmek, topla objeleri yakalamak dolayısıyla puan toplamak için kafi. Tabii ki daha önce de belirttiğim üzere daireyi döndürürken fizik kurallarını unutmamanız gerekiyor.

Boş vakitlerinizde beceri gerektiren oyunlara yönleniyorsunuz, iPhone ve iPad’lerde oynanabilen 360 Degree oyununa kesinlikle bir şans vermelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 360 Ball in Circle

    360 Ball in Circle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • 360 Pong

    360 Pong, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, topun dışarı çıkmasını engellediğimiz bir beceri oyunu.
  • Tap 360

    Tap 360, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir skor kasma oyunudur.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • ASUS 360° CAMERA

    Asus'un 360 derece kamerasının uygulaması