3D Quarry Driver Parking Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
646 TOPLAM İNDİRME

Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bu oyun heyecanlı yapısıyla simülasyon oyunlarından hoşlananlara farklı bir deneyim sunuyor.

3D Quarry Driver Parking Simulator iPhone ve iPad cihazlarınızda ücretsiz olarak oynaabileceğiniz bir simülasyon oyunudur. Oyunda taş ocağında görev yapan devasa büyüklükteki kamyonlardan pick-up'lara kadar uzanan çeşitlilikteki araçları kullanıyoruz.

Diğer sürüş oyunlarının tersine bu oyunda önemli olan şey hız değil. Oyunu oynarken son derece hassas davranmalı ve her hamlenize dikkat etmelisiniz. Aksi halde aracınız yuvarlanabilir ve hasar alabilir. Oyunda dar yollar, eğimli araziler ve rampalar gibi birbirinden zorlu yerlerde kamyonlarımızı kullanıyoruz.

3D Quarry Driver Parking Simulator'da ortalama grafikler görev yapıyor. Açıkça belirtmem gerekirse biraz daha iyi olabilirdi fakat bu haliyle de çok sıkıntı yaratmıyor. Kontrollere gelecek olursak, yönetmesi oldukça zor kontroller kullanılmış ve hassasiyeti istediğimiz gibi ayarlayamıyoruz. Böylesine bir oyunda biraz daha hassas kontrollerin görev yapmasını beklerdim.

Yine de simülasyon oyunlarından, özellikle devasa iş makinelerini kullandığımız simülasyon oyunlarndan hoşlanıyorsanız, 3D Quarry Driver Parking Simulator denemeniz gereken oyunlar arasında yer almalı.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 3D Emergency Parking Simulator Game

    3D Emergency Parking Simulator Game özellikle simülasyon meraklıları tarafından oynanması gereken eğlenceli bir oyundur.
  • 3D Boat Parking Simulator Game

    3D Boat Parking Simulator Game, lüks tekneleri düzgün bir şekilde park etmeye çalışacağınız oldukça keyifli ve ücretsiz bir iOS simulatör uygulamasıdır.
  • 3D Impossible Parking Simulator 2

    3D Impossible Parking Simulator 2'de haddinden büyük araçları dar alanlara park etmeye çalışıyoruz.
  • 3D Stunt Plane Flying Parking Simulator

    3D Stunt Plane Flying Parking Simulator'da birbirinden zorlu görevlerde uçaklarımızı iyi bir şekilde park etmeye çalışıyoruz.
  • Trucker: Parking Simulator

    Trucker: Parking Simulator kullanıcılara eğlenceli bir deneyim yaşatmak için tasarlanmış ve bolca kariyer görevi sunan bir simülasyon oyunudur.
  • Monster Truck Jam Parking Simulator

    Monster Truck Jam Parking Simulator, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli ve aksiyon dozu yüksek bir simülasyon oyunu.
  • Trucker Parking Simulator 2

    Trucker Parking Simulator 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir park etme oyunudur
  • Ultimate Parking Simulation

    Ultimate Parking Simulator, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir simülasyon oyunudur.