3G Speed Booster

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
158 TOPLAM İNDİRME

3G Speed Booster uygulamasını kullanarak Android akıllı telefon ve tabletlerinizin 3G bağlantı hızını arttırmanız mümkün.

3G Speed Booster uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mobil cihazlarının 3G bağlantı hızlarını optimize etmekte kullanabilecekleri ücretsiz ve oldukça kolay kullanımlı bir uygulama. Zira uygulamanın pek çok işlemi otomatik ve hızlı bir şekilde tamamlaması sayesinde karmaşık ayarlarla uğraşmadan en hızlı internet bağlantısına sahip olabiliyorsunuz.

Dilerseniz uygulamanın temel çalışma prensibinden biraz bahsederek sizi bu konuda biraz daha aydınlatalım. Uygulamadaki hızlandırma seçeneğini aktif hale getirdiğinizde, hemen arkaplandaki internet kullanan uygulamalar hakkında bir tarama işlemi gerçekleştiriliyor ve daha sonra bu uygulamalar sonlandırılarak tüm 3G bağlantısının o an kullandığınız uygulamaya aktarılması sağlanıyor.

Böylelikle sizin haberiniz olmadan sık sık interneti kullanan uygulamaların hem kotanızdan hem de internet hızınızdan faydalanması imkansız hale geliyor. Arkaplanda çalışan bu uygulamaların bazen neredeyse tüm bağlantının yarısını tükettiğini dikkate alırsak, oldukça iyi bir hız artışı yakalamanız da mümkün hale gelecektir. Fakat telefonunuzu çok kurcalıyor ve hali hazırda bu uygulamalara karşı önleminizi aldıysanız uygulamanın sağladığı faydanın daha düşük olabileceğini belirtelim.

Hızlandırma işlemini sona erdirmek ve arkaplan uygulamalarına yeniden izin vermek de yine uygulama içerisinde mümkün. Bu sayede bildirimler ve kontroller gibi arkaplan hizmetlerinin sorunsuzca devam etmesini de sağlayabiliyorsunuz.

Eğer 3G bağlantı hızınızın internet gezintileriniz esnasında olabildiğince hızlı olmasını istiyorsanız kesinlikle denemeden geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Internet Speed Booster 3G/4G

    Internet Speed Booster 3G/4G uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizin 3G ve 4G internet hızını arttırmak için kullanılıyor.
  • DU Speed Booster

    DU Speed Booster ile Android cihazınızın performansını ciddi anlamda arttırabilirsiniz
  • Memory Cleaner & Speed Booster

    Memory Cleaner & Speed Booster uygulaması ile Android cihazınızı ilk günkü haline geri döndürebilirsiniz.
  • Hi Speed Booster

    Hi Speed Booster, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sistem bakım, optimizasyon ve temizleme uygulamasıdır.
  • Internet Speed Booster

    Internet Speed Booster uygulaması sayesinde Android cihazınızın internet hızını gözle görülür derecede arttırabiliyorsunuz.
  • Free Internet Speed Booster

    Free Internet Speed Booster uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizin internet bağlantısını hızlandırmanızı sağlıyor.
  • Internet Speed Master

    Internet Speed Master uygulamasını kullanarak Android cihazınızın 3G ve Wi-Fi internet bağlantısını hızlandırabiliyorsunuz.
  • Internet Speed Meter Lite

    Internet Speed Meter uygulaması ile 3G ve WiFi bağlantı hızınızı anlık olarak takip edebilirsiniz.