4444

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
160 TOPLAM İNDİRME

4444 oyunu Android akıllı telefon ve tablet sahiplerinin oynayabileceği keyifli oyunlar arasında yer alıyor.

Android akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz yeni zeka ve bulmaca oyunları arıyorsanız kesinlikle göz atmanız gerekenlerden bir tanesi de 4444. Oyunda temel olarak ekranınızda çıkan kareleri, aynı renklere boyayarak sadece tek bir kare elde etmeye çalışıyor ve böylece zamana karşı yarışıyorsunuz. Dolayısıyla oyunu oynarken hem hızlı bir şekilde kafayı çalıştırmak, hem de vaktinde doğru hamleleri yapmak gerekiyor.

İlk başladığınızda biraz kolay gibi geleceğinden eminim ancak ilerleyen bölümlerde iyice daralan zaman ve karmaşık hale gelen kareler sebebiyle ustalaşmak da bir o kadar zor. Oyunun grafikleri ise sevimli bir şekilde hazırlandığı için oynarken gözlerinizi alamayacağınızı söyleyebilirim. Animasyonlardaki akıcılık ve seslerin de animasyonlara olan uyumu oyunun göze daha hoş gelmesini sağlıyor.

Maalesef ilk bir kaç bölüm haricinde ücretli olan oyunu, ücretsiz bölümleri bitirdikten sonra uygulama içi satın alma seçeneklerini kullanarak tam haline çevirebilirsiniz. Bu konuda reklamlar içeren tam bir ücretsiz sürümün eksikliği dikkatleri çekiyor.

Hem çocukların hem de büyüklerin keyifle oynayacaklarına inandığım 4444, başlangıçta kolay gibi gelse de ilerleyen bölümlerde biraz zorlanmanıza sebep olabilir. Eğer farklı bir zeka oyununa hayır diyemeyenlerdenseniz göz atmayı unutmamanızı öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

4444

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad cihazlarınızda yeni ve eğlenceli bir zeka bulmaca oyunu arıyorsanız 4444'e göz atmayı unutmayın.

iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz en ilgi çekici oyunlardan bir tanesi 4444 olarak karşımıza çıktı. Zira pek çok oyun üreticisi birbirinin aynısı oyunları yayınlamaya devam ediyor fakat bu defa diğerlerinden oldukça ayrılan bir oyunla birlikteyiz. Renk eşleştirme usulü bulmaca oyunu diyebileceğimiz 4444, giderek artan zorluk seviyeleri ile oynaması kolay ancak ustalaşması zor bir oyun haline geliyor.

4444'ü oynarken ekranınızda bulunan kareleri, diğer aynı renkli karelerle birleştirmeniz ve böylece bölümün sonunda sadece bir adet kare elde etmeniz gerekiyor. İşlemi daha kolay hale getirebilmek için karşınıza çıkan yeni renkleri bir turluk beklemeye alabiliyor, böylece sıradaki rengi ekrana yerleştirebiliyorsunuz. Bu konuda aklınızda tam olarak canlanmayan noktalar varsa oyunun ekran görüntüleri oldukça yardımcı olacaktır.

Oyunun grafik ve ses öğeleri ilgi çekici bir şekilde hazırlanmış. Gerçekleştirdiğiniz işlemleri görürken oyunun akıcılığını ve sevimliliğini siz de farkedebilirsiniz. Her bölümün çeşitli zaman veya hamle sınırlamalarına sahip olması ise oynarken daha fazla heyecan yaşamanızı sağlıyor. Böylece bir an önce en mantıklı hamleyi bulmak için kendinizi zorlamanız gerekiyor.

Eğer yeni ve eğlenceli bir mobil oyun arayışındaysanız kesinlikle göz atmadan geçmemenizi öneriyorum. Zeka ve bulmaca oyunları kategorisinde yer aldığı için çocuklarınızın da zihinsel gelişimlerini olumlu yönde etkileyebilecek oyunlardan birisi.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada