4x4 Safari: Evolution

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
102 TOPLAM İNDİRME
71 MB DOSYA BOYUTU

Afrika ormanlarında vahşi hayvanları avla ve onları yakala.

Afrika'da geçen bir Safari macerasında en büyük tehlikelere hazır mısınız?. 4x4 Arazi Aracı, Motosiklet, At veya yürüyerek onlarca farklı vahşi hayvanı keşfet ve avla.

Gergedan, Fil, Aslan, Zebra, Zürafa, Dişi Aslan, Bufalo, Flamingo, Lemur, Arı, Timsah, Piranha ve daha pek çok Safari hayvanını içerisinde barındıran oyunda amansız bir maceraya dahil olacaksınız. Farklı durumlarda hayvanları avlayın, bir kamp ateşi kurun ve korkutucu karanlıkta heyecan verici anlara tanık olun.

Ekipmanlarınızı ve av malzemelerini geliştirin, avınızı bulmak için harita veya radarınızı kullanın aynı zamanda hayvan izleyici cihazınızı kullanarak, onların seslerini taklit ederek hayvanları yanınıza çağırın.

Ömer Dursun

4x4 Safari: Evolution

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
71 MB DOSYA BOYUTU

Afrika ormanlarında vahşi hayvanları avla ve onları yakala.

Afrika'da geçen bir Safari macerasında büyük tehlikelere hazır mısınız? Ekipmanlarınızı ve av malzemelerini geliştirin, avınızı bulmak için harita veya radarınızı kullanın.

4x4 Arazi Aracı, Motosiklet, At veya yürüyerek onlarca farklı vahşi hayvanı keşfet ve avla.Ayrıca hayvan izleme cihazınızı kullanarak, onların seslerini taklit ederek hayvanları yanınıza çağırın. Farklı durumlarda hayvanları avlayın, bir kamp ateşi kurun ve korkutucu karanlıkta heyecan verici anlara tanık olun.

Gergedan, Fil, Aslan, Zebra, Zürafa, Dişi Aslan, Bufalo, Flamingo, Lemur, Arı, Timsahgibi Safari hayvanlarını barındıran oyunda amansız bir maceraya dahil olacaksınız. Güneş battıktan sonra gece görüşünüzü kullanmayı ihmal etmeyin.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Katy & Bob: Safari Cafe

    Katy ve Bob'un Safari'de cafe açmasına yardım et ve müşteri topla.
  • Off-Road 4x4 Hill Driver

    Off-Road 4x4 Hill Driver, traktör, kamyonet ve tır gibi araçlar ile arazi yollarında ve zor şartlar altında yük taşıyarak para kazanmaya çalışacağınız ücretsiz bir Android araba oyunu.
  • Safari Deer Hunt 2018

    Safari avına çıkıyoruz.
  • Giraffe Evolution

    Giraffe Evolution, zürafaları besleyerek eşleştireceğiniz ve ortaya çok çılgın yeni yaratıklar çıkaracağınız garip ama eğlenceli bir Android oyunu.
  • Swarm Simulator: Evolution

    Farklı simülatör karakterlerini yönetebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Extreme SUV Driving Simulator 3D

    Extreme SUV Driving Simulator 3D, 4x4 SUV araçlarını kullandığınız simülasyon tarzında bir Android oyunu.
  • Logis Tycoon Evolution

    Dünya çapında bir kargo şirketi yöneteceğiz.
  • Cow Evolution

    Cow Evolution, Android cihazlarınızda eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunudur.