5-Minute Sports Medicine

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

5-Minute Sports Medicine'de spor esnasında oluşabilecek sakatlanmaları konu alan yüzlerce içerik yer alıyor.

5-Minute Sports Medicine özellikle sporla uğraşan kullanıcıları hedef alan bir uygulama. Faydalı ve kapsamlı içeriğiyle dikkat çeken bu uygulamada spor esnasında oluşabilen incinme ve sakatlanmaları etkili ve hızlı bir şekilde tespit edebilmeyi sağlayan yazılar bulunuyor.

Uyuglamanın en dikkat çeken özellikleri;

  • 280 spor ilişkili başlık ve yazı
  • Özel tasarımlı arayüz
  • Kişiselleştirilebilir favoriler bölümü
  • Geliştirilmiş uygulama içi dolaşımı
  • Uluslararası arama fonksiyonu

Uygulama tamamen profesyonellerin yoğun çalışmaları dahilinde oluşturulmuş. 5-Minute Sports Medicine’in geliştirilme aşamasında fizik tedavi uzmanları, hemşireler, antrenörler ve sağlık uzmanları görev yapmış.

Elbette ki uygulamada yer alan tüm içerikler İngilizce dilinde hazırlanmış. Dolayısıyla uygulamayı kullanabilmek için iyi derecede İngilizce ve hatta İngilizce sağlık terimlerini bilmek gerekiyor. Görsellerle zenginleştirilmiş olan arayüzde aradığınız her tür bilgiye kolayca erişebiliyorsunuz.

Eğer sporla uğraşıyorsanız 5-Minute Sports Medicine’i kullanmak isteyebilirsiniz. Tabii ki bunun için 209,99 TL gibi bir fiyatı gözden çıkartmak gerekiyor.

Emircan Erdoğan

5-Minute Sports Medicine

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
2.7 MB DOSYA BOYUTU

5-Minute Sports Medicine'de spor esnasında oluşabilecek sakatlanmaları konu alan 280 farklı yazıya erişim sağlayabilirsiniz.

5-Minute Sports Medicine hem Android hem de iOS platformlarında mevcut olan bir sağlık uyuglamasıdır. Bildiğiniz gibi spor yapmak her bünye için olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. Sağlıklı bir şekilde spor yapan bireyler hem daha yağsız bir vücuda hem de daha iyi işleyen bir metabolizmaya sahip oluyor.

Fakat bilinçsizce yapılan sporun sonuçları biraz ağır olabiliyor. Dahası, gerekli önlemler alınmazsa bilinçsiz spor yapanlar bu hareketlerinin bedelini ömür boyu ödeyebiliyor. Bu gibi durumları engellemek için 5-Minute Sports Medicine geliştirildi.

Her biri kendi alanında uzman fizik tedavi görevlileri, hemşireler ve antrenörlerin yardımlarıyla geliştirilen uygulamada 280 tane yazı bulunuyor. Bu yazıların her biri farklı konular üzerine eğiliyor ve kullanıcılara kapsamlı bir rehber oluşturma niteliği taşıyor. Özenle hazırlanmış arayüzü ve kapsamlı arama fonksiyonu sayesinde aradığınız her türlü bilgiye zahmetsizce ulaşmanızı sağlayan 5-Minute Sports Medicine yüksek fiyatını göz ardı edersek mükemmel bir uygulama.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 5 Minute Yoga

    5 Minute Yoga Android uygulaması hızlı ve kolay yoga egzersizleri içeriyor.
  • 7 Minute Workout Challenge

    7 Minute Workout Challenge kapsamlı ve kolay anlaşılır içeriğiyle dikkat çeken bir egzersiz uygulaması.
  • J&J Official 7 Minute Workout

    7 dakikalık egzersiz ile fazla kilolardan kurtulun.
  • Minute

    Minute uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan en popüler ve eğlenceli videolara ulaşabiliyorsunuz.
  • Heart's Medicine Doctor's Oath

    Hastaları tedavi edeceğiz.
  • 7 Minute Workout

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz egzersiz uygulamasıdır.
  • Five5 Minute

    Film Noir havası ve piksel grafikleriyle sıradışı bir profil çizen Five5 Minutes, platform ve puzzle unsurlarını ayrı ayrı veren bir oyun.
  • EA SPORTS FIFA 23 Companion

    En iyi kulüp yönetim oyunlarından biri olan EA Sports FIFA 23 Companion, çok daha fazlası ile karşınıza gelmektedir.