5050 Split Up

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu

5050 Split Up, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Oldukça basit bir oynanışa sahip olan oyunda gözünüzün ne kadar iyi gördüğünü ispat etmeye çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir mobil beceri oyunu olan 5050 Split Up, nesneleri tam ortadan ikiye ayırmaya çalıştığınız bir oyundur. Zorlu ve bağımlılık yapıcı bir etkiye sahip olan oyunda yüzlerce bölüm yer alıyor. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda karşısınıza çıkan tüm nesneleri iki eşit parçaya ayırmanız gerekiyor. Kusursuz bir bölme işlemi yapmanız gereken oyunda yıldızları toplayarak bölümleri geçmelisiniz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Bu tarz oyunları seven herkesin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm 5050 Split Up, mutlala telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur.

5050 Split Up oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

5050 Split Up

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
277 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu

5050 Split Up, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir beceri oyunudur. Nesneleri tam ortadan ikiye ayırmanız gereken bir oyun olan 5050 Split Up ile eğlenceli deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Becerilerinizi ve reflekslerinizi kullanabileceğiniz bir mobil oyun olan 5050 Split Up, zorlu ve bağımlılık yapıcı etkisiyle ön plana çıkıyor. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda tek yapmanız gereken şey karşınıza çıkan nesneleri tam ortadan kusursuz bir şekilde ikiye ayırmak.  Parmağınızı ekranda sürükleyerek kesme işlemini uygulayabileceğiniz oyunda yüzlerce zorlu bölüm yer alıyor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğinizi düşündüğüm 5050 Split Up, sizleri bekliyor. Renkli grafikleri ve eğlenceli ses efektleriyle de ön plana çıkan 5050 Split Up, telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

5050 Split Up oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Split the Ball

    Reflekslerinizi sınamanız gereken bir mobil oyun
  • Eat it Up

    Eğlenceli deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Spin Up!

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Build it Up

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Clean Up 3D

    Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunu
  • Merge Up

    Harika deneyim sunan bir mobil oyun
  • Split it Right

    Zorlu bir bulmaca oyunu
  • Rise Up

    Mobilde en çok oynanan balon uçurma oyunu