6 Little Letters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

6 Little Letters, İngilizce kelime bilgisini geliştirmek isteyen herkese tavsiye ettiğimiz ücretsiz bir Android oyunu.

6 Little Letters, Android cihazlarınızda İngilizce kelime bilginizi geliştirmek amacıyla oynayabileceğiniz ücretsiz kelime oyunları arasında. Benzerlerinden farklı olarak sadece 6 harften oluşan kelimeler bulmanız gereken oyunda klasik oyunun dışında çabukluğunuzu gösterebileceğiniz oyun seçenekleri de yer alıyor.

İngilizce kelime bilgisini geliştirmek isteyen herkesin oynaması gereken oyunlardan biri olduğunu düşündüğüm 6 Little Letters’da adından da tahmin edeceğiniz üzere sadece 6 harften oluşan kelime türetmeniz gerekiyor. Tabii ki bulduğunuz kelimelerin resmi scrabble kelimeleri ve sıklıkla kullanılan kelimelerden oluşması gerekiyor. Oyunun geliştiricisine göre İngilizce 6 harften oluşan kelime sayısı 8000.

Gerçek zamanlı olarak oynama seçeneği sunmaması yönünden eksiklik gösteren kelime oyununda klasiğin dışında (6 harften oluşan kelimeleri bulup puan kazanarak ilerleme) süreye karşı (en kısa sürede olabildiğince kelime üretmek), zaman dolmadan bulabildiğiniz kadar kelime bulmanız gereken bir mod ve keyfinize göre oynadığınız hiçbir limitin bulunmadığı zen mod seçeneğiniz bulunmakta.

Erkan Calp

6 Little Letters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

6 Little Letters, İngilizce kelime bilginizi geliştirmek için oynayabileceğiniz ücretsiz, ufak boyutlu bir iOS oyunu.

6 Little Letters, İngilizce kelime bilgisini geliştirmeye isteyen herkese önerebileceğim kelime oyunlarından biri. iPhone ve iPad için de ücretsiz olarak sunulan kelime bulma oyununda mod farketmeksizin tek bir kural geçerli: Sadece 6 harften oluşan kelimeler türetebilirsiniz.

iOS cihazınızda tek başınıza yabancı kelime bilginizi geliştirmek maksadıyla oynayabileceğiniz ücretsiz bir kelime oyunu arıyorsanız 6 Little Letters’a bir şans vermelisiniz. Her ne kadar gerçek zamanlı olarak diğer kelime avcılarıyla yarışma fırsatı sunmasa da harf sınırlamasının olması ve puan – süre odaklı farklı modlar sunmasıyla oynarken keyif veriyor.

Oyunda klasik puan toplama üzerine kurulu oyunun dışında belli süre içerisinde olabildiğince kelime bulmanız gereken süreye karşı, geri sayım heyecanı yaşatan yıldırım modu ve süre – puan gibi sınırlayıcı unsurların bulunduğu serbest stil modu yer alıyor. Hepsinde tek başınıza oynuyorsunuz ve yaptığınız puanlar internete bağlanırsanız diğer oyuncularla karşılaştırılıyor.

Erkan Calp

6 Little Letters

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

6 Little Letters, Windows Phone platformunda ücretsiz kategorisinde en iyi kelime oyunları arasında.

6 Little Letters, Windows Phone platformunda da ücretsiz olarak karşımıza çıkan kelime oyunu. Sadece tek başımıza oynamımıza izin veren oyunda resmi scrabble kelimeleri arasında bulunan veya ortak olarak kullanılan 6 harfli kelimeleri bulmaya çalışıyoruz.

6 Little Letters’ın diğer kelime bulma oyunlarına göre biraz zor olduğunu söyleyebilirim. Bulduğunuz kelimelerin sadece 6 harten oluşması ve kelimenin resmi scrabble sözlüğünde yer alması gerekiyor. Belki gerçek zamanlı olarak diğer oyuncularla oynayamıyorsunuz ancak klasiğin dışında süreye karşı, serbest ve yıldırım seçenekleriniz var ve hepsi birbirinden zevkli. Bu modlar genelde puan üzerine ve online olduğunuzda puanınızı kaydedebiliyor, diğer oyuncularla karşılaştırabiliyorsunuz.

İngilizce 6 harften oluşan 8000 kelime arasından kelime bulmak zor değil ancak süre bazlı modlarda oynamayı seçerseniz oyundan daha fazla zevk alacağınızı söyleyebilirim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Four Letters

    Four Letters, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir kelime tabanlı bulmaca oyunu.
  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • Tom's Love Letters

    Tom's Love Letters, konuşan kedi Tom'un Angela'ya olan hislerini göstermesine yardımcı olduğunuz bir Android uygulaması.
  • Word.io

    Word.io oyununda verilen 6 harfle en çok kelimeyi türetmeniz gerekiyor.
  • Letters From Nowhere

    Cadıların işgalini durdurmaya çalışacağız.
  • Danse Macabre: Lethal Letters

    Sır dolu olayları çözerek kayıp dansçıyı bulabileceğiniz ve maceraya doyabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • TRT Tel Ali

    TRT Tel Ali, 6 yaş ve üzeri çocukların kelime bilgisini ölçen bir Android oyunu.
  • Little Nightmares APK

    Little Nightmares APK'da, sıkışıp kaldığınız ürpertici gemideki bulmacaları çözmeli ve yaratıklara görünmeden kaçmalısınız.