8 Ball Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli bilardo maçları yapabileceğiniz ve birçok farklı turnuvaya katılabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Bilardo turnuvalarına katılarak dünyanın farklı bölgelerindeki rakiplere karşı mücadele edebileceğiniz ve yeteneklerinizi kullanarak ünlü bir bilardocu olabileceğiniz 8 Ball Hero, yüz binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan kaliteli bir oyundur.

Oyun, muhteşem grafiklere ve ses efektlerine sahiptir. Detaylı bilardo masaları ve gerçekçi oyuncu karakterleri yer almaktadır. Yarışabileceğiniz onlarca farklı turnuva ve sayısız maç bulunmaktadır. Maçlardan galip gelerek para kazanabilir ve karakterinizi özelleştirebilirsiniz. Ayrıca farklı spor ekipmanlarının kilidini açabilirsiniz.

Bilardo tutkunları için özel olarak tasarlanmış bu oyunda yapmanız gereken tek şey, ıstakayı elinize alarak toplara dikkatli bir şekilde vurmak ve belirtilen deliklerden geçirerek puan toplamaktır. Maçlarda sizden 3’lü görevleri yerine getirmeniz istenir. Bu görevler her maçta farklılık gösterebilir. Sizden istenilenleri yaptıkça yıldız toplayabilir ve kariyerinize emin adımlarla ilerleyebilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan 8 Ball Hero, spor oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyunculara hizmet veren sıra dışı bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

8 Ball Hero

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
94.5 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli bilardo maçları yapabileceğiniz ve birçok farklı turnuvaya katılabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlerle buluşan ve sürükleyici özelliğe sahip olan 8 Ball Hero, birçok farklı bilardo turnuvasına katılabileceğiniz ve bilardo alanında kariyer yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve gerçekçi ses efektleri ile oyunculara benzersiz bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, bir ıstaka yardımı ile topları belirtilen deliklerden geçirmek ve puan kazanmaktır. Hünerlerinizi sergileyerek maçlarda başarılı olabilir ve iyi bir kariyer yolunda emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Farklı turnuvalarda mücadele edebilir ve dünyanın her yerinden güçlü rakiplerle karşılaşabilirsiniz. Maçlardaki yıldız görevlerini tamamlayarak seviye atlayabilir ve yeni turnuvaların kilidini açabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca zorlu bilardo turnuvası ve sayısız görev yer almaktadır. Farklı renklerde birçok ıstaka ve top bulunmaktadır. Maçlardan kazandığınız parayla yeni malzemelerin kilidin açabilir ve dilediğiniz sporcu karakterini seçerek onu özelleştirebilirsiniz.

Spor oyunları kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren 8 Ball Hero, 100 binden fazla oyun tutkunu tarafından tercih edilen kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ball Brawl

    Kuralsız bir futbol oyunu oynayacağız.
  • Space Ball

    Uzay boşluğunda kıyasıya maçlara çıkabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • Space Ball - Galactic Clash

    Şampiyon olmaya çalışacağız.
  • Score! Hero 2023 APK

    Score! Hero 2023 APK en popüler mobil futbol oyunlarından biridir. Kariyerinizi geliştirebileceğiniz oyun en çok sevilen futbol oyunları arasında yer almaktadır.
  • Basket & Ball

    Basket topuyla zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Rocket Car Ball APK

    Rocket Car Ball APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir araba futbolu oyunu. Rocket League benzeri oyunlara bakıyorsanız, Rocket Car Ball'u tavsiye ederiz.
  • Jump Ball Blast

    Mobil platformda aksiyon dolu anlar yaşayacağız.
  • Jump Ball Blast Ⅱ

    Karşımıza çıkan hedefleri yok etmeye çalışacağız.