94 Degrees

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Onlarca farklı kategoride ilginç sorularla karşılaşacağınız eğitici bir oyundur.

Farklı alanda yüzlerce ilginç soruyla karşılaşabileceğiniz ve genel kültür bilginizi geliştirerek eğlenceli anlar geçireceğiniz 94 Degrees, mobil platformda Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve ücretsiz olarak hizmet veren bilgi verici bir oyundur.

İlginç soruları ve sürükleyici özelliği ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, farklı zorluk derecelerine sahip yüzlerce soruya cevap vererek bilgilerinizi tazelemek ve daha önce hiç duymadığınız ilginç verilere ulaşmaktır.

Oyunda ülkelerin bulundukları konumdan tutun, hayvanların özelliklerine varana kadar sayısız soruyla karşılaşabilir ve genel kültürünüzü geliştirebilirsiniz. Eğitici özelliği ve bağımlılık yapıcı bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Google’ın logosundaki renkler, kartalın maksimum hızı, Özgürlük Anıtı’nın bulunduğu şehir, Çin’in konumu, su aygırının ortalama ağırlığı ve daha aklınıza gelebilecek yüzlerce alanda sayısız soruyla karşı karşıya gelebilirsiniz.

Eğlencelik bilgi oyunları kategorisinde kendine yer bulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen 94 Degrees, ilginç bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

94 Degrees

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
166.2 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı kategoride ilginç sorularla karşılaşacağınız eğitici bir oyundur.

Hayvanların özelliklerinden tutun, tarihi yapıtların bulundukları ülkelere kadar her alandan yüzlerce ilginç soruyla karşılaşacağınız ve genel kültür bilgilerinizi tazeleyeceğiniz 94 Degrees, sürükleyici özelliği ve bilgi verici bölümleriyle sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyundur.

Hem Android hem de İOS sürümleri sayesinden iki farklı mecradan sorun yaşamadan oynayabileceğiniz ve bağımlısı olacağınız bu oyunda yapmanız gereken tek şey, karşınıza çıkan ilginç sorulara yanıt vererek doğru cevabı bulmak için mücadele etmek ve seviye atlayarak yeni bölümlerin kilidini açmaktır.

Tarih, genel kültür, canlılar, doğa ve daha onlarca farklı alandan sayısız soruyla karşı karşıya gelebilir ve yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Oyunda Çin’in konumu, Google’ın logosunda yer alan renkler, Özgürlük Anıtı’nın hangi ülkede yer aldığı, kartalların maksimum ulaşabildikleri hızları, bir su aygırının ortalama ağırlığı ve daha birçok kategoriden zorlu sorularla karşılaşabilirsiniz.

Milyonlarca oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve ücretsiz olarak hizmete açılan 94 Degrees, farklı alanlardaki onlarca konu ile ilgili yeni bilgilere ulaşabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak ön plana çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TripTrap

    TripTrap, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir bulmaca oyunudur.
  • Connect Trees

    Mobil platformda bulmaca çözeceğiz.
  • Draw Story

    Çizimler yaparak bulmaca çözeceğiz.
  • Dreamland Story

    3100’den fazla bulmaca çözeceğiz.
  • The Mordis

    Farklı parkurlarda kendi yolunuzu tasarlayarak ilerleyebileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.
  • Sparkman

    Çeşitli düzenekler kurarak çöp adamları suya fırlatabileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.
  • Bouncy Buddies

    Kristal blokları kırarak parkurlarda ilerleyebileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Peter Rabbit-Hidden World

    Dedektif tavşanlar ile kayıp nesneleri bulabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.