%99

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,798 TOPLAM İNDİRME

Sorulan sorulara verilen en popüler yanıtları tahmin ederek puan toplayabilirsiniz.

Basit bir kelime oyunu olan %99, sorulan sorulara %99 oranında doğru cevap verebilmek üzerine kurulmuş.

Oyunda sorulan sorulara en çok verilen yanıtları bularak ek puanlar kazanabileceğiniz %99 oyununda, cevap kısmına klavye ile cevaplarınızı yazıyorsunuz. Bu sorulara örnek verecek olursak; Rahatsız edici sesler? Sorusuna damlayan su sesi gibi bir yanıt verebiliriz. Burada amaç, herkesin verebileceği türden yanıtları doğru olarak tespit edebilmek. Uzun soluklu bir oyun olan %99 ile arkadaşlarınız ya da ailenizle birlikte oynayarak keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Oyunda soruları yanıtlarken harf jokeriniz de bulunuyor. Bunun için, oyun başlarken verilen bir miktar altın ve her gün hediye edilen 10 altını harcamanız gerekiyor. Eğer daha fazla altına ihtiyaç duyuyorsanız, market kısmından altın satın alabiliyorsunuz.

Saatlerce sürecek bir eğlenceye hazırsanız ve kendinize güveniyorsanız, %99 uygulamasını Android cihazlarınıza yükleyerek hemen oyuna başlayabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

%99

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
605 TOPLAM İNDİRME

Oyunda sorulan sorulara, herkesin verebileceği türden yanıtları tahmin ederek puan toplayabilirsiniz.

Eğlenceli bir kelime bulma oyunu olan %99, sorulan sorulara verilen en popüler cevapları bilmek üzerine kurulmuş eğlenceli bir oyun.

Oyunu başlattıktan sonra bir konu seçiyorsunuz ve sorulan sorulara iOS işletim sistemli telefonunuzun klavyesini kullanarak yanıtlarınızı giriyorsunuz. Popüler cevapların %99’una ulaşarak seviye atlayabiliyorsunuz. Mesela, en çok kaybedilen şey nedir? Sorusuna anahtar, cüzdan, para gibi yanıtların gelme olasılığı çok yüksek. Siz de soruları bu şekilde düşünerek yanıtlamaya başladığınızda, başarılı sonuçlar elde edeceğinize inanıyorum.

Oyunda sorulan sorularda kullanmak üzere harf jokeri de kullanabiliyorsunuz. Bu jokeri kullanabilmek için de altın harcamanız gerekiyor. Her oyunun başında verilen altınlar ve her gün hediye edilen 10 altını bu jokerler için kullanabilirsiniz. Eğer daha çok altına ihtiyaç duyarsanız, belirli bir ücret ödeyerek marketten satın alabilirsiniz.

Uzun soluklu ve eğlenceli bir oyun olan %99’da kendinizi göstermek istiyorsanız, iPhone ve iPad cihazlarınıza anında yükleyebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Allahın 99 İsmi

    Allahin 99 İsmi, adından da anlayacağınız üzere Allah'ın 99 ismi ve detaylı açıklamaları ile donatılmış yararlı ve eğitici bir uygulama.
  • 99 Bricks Wizard Academy

    99 Bricks Wizard Academy kolayca oynayabileceğiniz ve bolca eğlenebileceğiniz bir mobil oyundur
  • 99 Problems

    99 Problems Android cihazlar için geliştirilmiş, sade tasarımı ve basit oynanışıyla kullanıcıların ilgisini çeken ücretsiz bir platform oyunudur.
  • Notorious 99

    500 oyunculu haritalarda mücadele edin.
  • 99 Challenges!

    İmkansız süper kahraman görevlerini tamamlamanız gerekiyor
  • 99 Dead Pirates

    Önünüze çıkan korsanları öldürün.
  • Muslim Assistant

    Muslim Assistant (Müslim Asistanı) Android uygulaması, Kıble bulucu, namaz/ezan vakitleri, Kur'an-ı Kerim, Allah'ın 99 ismi, zikirmatik ve daha fazlasını içeriyor.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.