A Butterfly

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Güzel kelebekleri uçurun.

A Butterfly, renkleriyle büyüleyen kelebekleri kontrol ettiğimiz süper eğlenceli bir mobil oyun. Rengarenk kanatlara sahip, çiçeklerin bol olduğu yerlerde dikkati üzerlerine çeken bu canlıları karşımıza çıkaran Android oyunu, reflekslere dayalı. Kelebekleri seviyor, reflekslerinize de güveniyorsanız hoşça vakit geçireceğinizi düşünüyorum.

Reflekslere dayalı bir arcade oyunu olarak karşımıza çıkan A Butterfly’da Dünyanın sonuna kadar tüm kapılardan geçmek isteyen kelebekleri uçuruyoruz. Gerçek hayatta ara ara karşılaştığımız tüm güzel kelebekleri bir araya toplayan oyunda ilerlemek bir hayli zor. Yanlardan açılıp kapanan kapıların arasında sıkışmamak için çok seri olmamız gerekiyor. Hata yaptığımızda kelebeğimiz yaşamını yitiriyor. Bu arada oyunda farklı kelebekler mevcut ancak oyun esnasında kazandığımız altınlarla yenilerini açabiliyoruz.

Erkan Calp

A Butterfly

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
172 MB DOSYA BOYUTU

Kelebekleri uçurun.

A Butterfly, ara ara karşımıza çıkan rengarenk gövdeleriyle biz bizden alan güzel kelebeklerle dolu bir arcade oyun. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan oyunda Dünyanın sonuna kadar tüm kapılardan geçmek isteyen kelebekleri uçuruyoruz. Son günlerinde onları mutlu etmemiz gerekiyor.

Reflekslere dayalı oynanış sunan tek dokunuş arcade oyunu formunda olan kelebek oyununda anime müzikler eşliğinde durmadan uçuyoruz. Yanlardan açılıp kapanan kapılar arasından kanatlarımız sıkışmadan mümkün olduğunca uzak noktaya gitmeye çalışıyoruz. Geçtiğimiz her kapı 1 puan kazandırıyor. Puanlarımızı yeni kelebekleri oyuna dahil etmek için kullanıyoruz.

Bu arada oyunun bir sonu yok; dilediğiniz zaman bırakıp yeniden başlayabilirsiniz. Sıkıldığınız anlarda, toplu taşımada veya arkadaşınızı beklerken açıp oynayabileceğiniz türde bir arcade oyunu.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spiral Rush: a Snake Game

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Collect Cubes

    Renkli ve eğlenceli bir mobil beceri oyunu
  • Color Ball Blast

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Color Bump 3D

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu