A Soft Murmur

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
248 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

A Soft Murmur uygulaması sayesinde Android cihazlarınızda konsantrasyonunuzu kolayca arttırabilir, arkaplan sesleri dinleyebilirsiniz.

A Soft Murmur uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının oldukça ilginç bulacağına inandığım ücretsiz uygulamalar arasında. Zira çalışmalarınız sırasında dikkatinizin dağılmaması için oynatabileceğiniz arkaplan sesleri çalan uygulama, böylece dış koşullardaki seslerden uzak durmanızı ancak müzik dinlemek istemiyorsanız bir alternatif bulmanızı sağlıyor.

Ücretsiz olarak sunulmasının yanında arkaplan sesleri konusunda oldukça yenilikçi bir yapıya sahip olan uygulama, içerisindeki hazır ses setlerinin yanında kendi seslerinizi oluşturmanıza da yardımcı oluyor. Bunu gerçekleştirebilmek için uygulamanın içerisinde hazır olarak gelen çeşitli ortam seslerini farklı oranlarda miksleyebiliyor ve böylece kendinize has bir arkaplan sesi yaratabiliyorsunuz.

Su sesleri, rüzgar sesi, gök gürültüsü, kafe sesleri ve çok daha fazlası elinizin altında olduğu için kendi atmosferinizi yaratırken zorlanmayacaksınızdır. A Soft Murmur uygulamasında yer alan tüm sesler yerel olarak cihazlarda tutuldukları için herhangi bir şekilde internet bağlantısına da ihtiyacınız olmuyor.

Uygulamada çalan sesler herhangi bir şekilde durmadıkları ve aksamadıkları için kesintisiz olarak çalmalarını sağlamak mümkün hale geliyor. Kullanıcı durdurana kadar devam eden arkaplan sesleri telefonunuzda istediğiniz kadar uzun bir süre açık kalacaklardır.

Eğer dış seslerden çok etkileniyor ve işlerinize konsantre olamıyorsanız göz atmanız gereken uygulamalardan birisi olduğunu söyleyebilirim.

Yiğit Ekim Demir

A Soft Murmur

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

A Soft Murmur uygulamasıyla rahatlatıcı sesleri dinleyerek çalışabilir veya uykuya dalabilirsiniz.

A Soft Murmur uygulamasını kullanarak iOS işletim sistemli cihazlarınızda rahatlatıcı sesleri oynatarak dinlenebilirsiniz.

Çalışırken, dinlenirken ve uyumaya çalışırken kullanabileceğiniz A Soft Murmur uygulaması, çeşitli ortamlardan alınmış rahatlatıcı sesleri dinlemenize olanak sağlıyor. Yağmur, gök gürültüsü, dalga, rüzgar, şömine sesi, kuşlar, cırcır böcekleri, kahve dükkanı, metal kase ve beyaz gürültü gibi sesleri sizlere sunan uygulamada, seslerin seviyelerini kendinize göre ayarlayarak karışık bir ses ortamı oluşturabiliyorsunuz.

Birçok sesi bir araya getirerek huzur dolu bir ortam yaratabileceğiniz A Soft Murmur uygulaması, kesintisiz bir şekilde sesleri oynatıyor ve odak noktanızı kaybetmemenizi sağlıyor. Zamanlayıcı özelliğini de sizlere sunan A Soft Murmur uygulamasında, belirlediğiniz sürenin sonunda seslerin otomatik olarak durdurulmasını sağlayabilirsiniz. Seslerden oluşturduğunuz karışımları da kaydedebileceğiniz ve isimlendirebileceğiniz A Soft Murmur uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crush Soft Things

    Bir araba yardımıyla onlarca farklı objeyi ezerek stres atabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • atv a+

    atv a+, ATV kanalının sanal gerçeklik uygulaması.
  • Make Me A Pirate

    Make Me A Pirate korsan temalı fotomontajlar hazırlayabileceğiniz bir Android uygulamasıdır.
  • Draw a Stickman: Sketchbook

    Draw a Stickman: Sketchbook kendi resimlerinizi çizmenize imkan veren bir mobil uygulamadır
  • Just a Line

    Google'ın artırılmış gerçeklik uygulamasıyla çizim yeteneğinizi konuşturun.
  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.