A Way To Slay

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
134 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

Harika zaman geçirebileceğiniz eşsiz bir mobil aksiyon oyunu

A Way To Slay, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Son derece dikkatli bir şekilde ilerlemeniz gereken oyunda düşmanlarınızın üstesinden geliyor ve puanlar kazanıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil aksiyon oyunu olan A Way To Slay, kan oranı bir hayli yüksek bir oyundur. Suikastcilerle mücadele ettiğiniz oyunda kendi taktiklerinizi geliştirerek diğer oyuncularla mücadele ediyor ve yüzlerce bölümü tamamlamaya çalışıyorsunuz. Mücadele gücü bir hayli yüksek olan oyunda farklı silahları kontrol edebiliyorsunuz. Kendi eşsiz stratejinizi de geliştirmeniz gereken oyunda farklı düşmanlarla savaşabiliyorsunuz. Grafik ve ses efektlerinin de kaliteli bir şekilde gözümüze çarptığı oyunda eşsiz bir zaman geçirebiliyorsunuz.Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm A Way To Slay mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur.

A Way To Slay oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

A Way To Slay

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
236 MB DOSYA BOYUTU

Harika vakit geçirebileceğiniz bir mobil aksiyon oyunu

A Way To Slay, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Eşsiz zaman geçirebileceğiniz oyunda düşmanlarınızla kıyasıya mücadele ediyor ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Birbirinden eşsiz bölümlerin üstesinden gelmeye çalıştığınız bir oyun olan A Way To Slay, şövalyeleri ve cellatları alt etmeye çalıştığınız bir oyundur. Mücadele gücü bir hayli yüksek olan oyunda kendinizi geliştiriyor ve diğer oyunculara meydan okuyorsunuz. Bu tarz oyunları oynamayı seven herkesin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm A Way To Slay, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Grafik ve ses efektlerinin de kaliteli bir şekilde gözümüze çarptığı oyunda eşsiz bir zaman geçirebiliyorsunuz. Farklı silahları kontrol edebileceğiniz oyunda harika vakit geçirebiliyorsunuz.

A Way To Slay oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Grand Way

    Zevkli ve bağımlılık yapıcı etkiye sahip olan bir mobil aksiyon oyunu
  • Sky to Fly: Soulless Leviathan

    Sky to Fly: Soulless Leviathan, Android telefonda oynayabileceğiniz uzay temalı arcade oyunu.
  • Subject 8

    Süper zor side-scrolling arcade oyunu
  • Alpha Guns 2

    Aksiyon yüklü bölümlerle süslü bir süper kahraman oyunu
  • Will Hero APK

    Will Hero APK Android oyunu internetsiz oynanabiliyor ve arcade, aksiyon, macera, rogue-like, farklı türleri birleştiriyor.
  • Gunslinger: Zombie Survival

    Aksiyon ve macera dolu bir hayatta kalma oyunu
  • Shaq Fu: A Legend Reborn

    Efsane basketbol oyuncusu Shaq, iblislerle karşı karşıya
  • Lee vs the Asteroids

    Harika zaman geçirebileceğiniz retro tarz bir aksiyon oyunu