Adalet Namluda: Afrin

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
24,746 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Türk yapımı harika bir askeri savaş oyunu!

Adalet Namluda: Afrin, Türk yapımı mobil oyunların da hem görsel açıdan hem de oynanış olarak kaliteli olduğunu gösteren örnek yapımlardan biri. Boyutuna göre son derece kaliteli grafikler sunan savaş oyununda Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Zeytin Dalı operasyonu çerçevesinde gerçekleştirdiği Afrin harekatında görev alıyorsunuz. Operasyonlar zorlu ve tek başınızasınız. Hazır mısınız?

Askeri savaş oyunlarını sevenlerin kesinlikle oynaması gerektiğini düşündüğüm yapımlardan biri Adalet Namluda: Afrin. Android platformundaki en iyi yerli yapım savaş oyunlarından biri olan Adalet Namluda: Afrin’de Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) Mavi Bereli veya Bordo Bereli komandoların yerine geçebiliyorsunuz. Birliğinizi seçtikten sonra sınıf seçimine geliyorsunuz. Burada da taarruz, keskin nişancı (sniper) ve tank karşınıza çıkıyor. Sınıfınızı da seçtikten sonra direkt operasyon başlıyor. Operasyonlarda aldığınız görevi tek başınıza tamamlıyorsunuz. Düşmanları temizledikçe sadece deneyim kazanmıyor; kask, çelik yelek, kamuflaj gibi birçok öğenin de kilidini açıyorsunuz.

Not: Oyunun demo sürümünde bazı eksiklikler var. 9 haritadan sadece 2’si seçilebilir, 4 birlikten de 1’i seçilebilir ve reklamlar mevcut.

Erkan Calp

Adalet Namluda: Afrin

x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
833 TOPLAM İNDİRME
177.3 MB DOSYA BOYUTU

Türk yapımı askeri savaş oyunu

Adalet Namluda: Afrin, Türk yapımı askeri savaş oyunu olarak iOS platformunda yerini alıyor. iPhone/iPad’de oynanabilir en iyi askeri savaş oyunlarından biri olarak gördüğüm Adalet Namluda: Afrin’de Türk Silahlı Kuvvetleri askeri olarak Afrin operasyonunda görev alıyorsunuz. Zorlu operasyonlara hazırlandınız, şimdi görev zamanı! Birliğinizi ve sınıfınızı seçin, düşmanla çatışmaya başlayın!

Türk yapımı askeri savaş oyunu Adalet Namluda: Afrin, görselleri ve oynanışıyla etkileyici bir yapım. Rigbak Games tarafından geliştirilen oyunda TSK’nın Zeytin Dalı operasyonu çerçevesinde gerçekleştirdiği Afrin Harekatında görev alıyorsunuz. Jandarma Özel Harekat veya Polis Özel Harekat veya Mavi - Bordo bereli komando olarak savaşıyorsunuz. Taarruz, sniper ve tank olmak üzere üç sınıf mevcut. Düşmanları kafadan alırsanız daha başarılı sayılıyorsunuz. Başarıyla tamamlanan her görev, size deneyim kazandırmakla kalmıyor; güçlendiriyor. Kask, çelik yelek, kamuflaj gibi savaşta üstünlük kurmanızı sağlayan öğeler açılıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Raidfield 2

    Türk yapımı online 2. Dünya Savaşı oyunu
  • Öldür Onu

    Türk yapımı online mobil oyunda hayatta kalma mücadelesi veriyoruz.
  • Zula Mobile APK

    Zula Mobile APK, Android telefonlarda oynanabilen Türk yapımı FPS oyunu.
  • Nusrat APK

    Nusrat APK, Çanakkale Savaşı'nı konu alan ücretsiz oynanabilir Android strateji savaş oyunu.
  • Dunk Bounce

    Türk yapımı basketbol oyunu
  • Four Plus

    Türk yapımı süper eğlenceli mobil bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada