Adobe Color CC

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
164 TOPLAM İNDİRME

Adobe Color CC fotoğraflarınızdaki renkleri yakalamanıza yardımcı olan bir mobil uygulamadır

Adobe Color CC, eğer bir resim içerisindeki renkleri yakalamak ve Adobe yazılımları olan Photoshop, Illustrator ve InDesign gibi yazılımlarda bu renkleri kullanmak isterseniz işinize yarayabilecek bir tema oluşturma uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir renk yakalama aracı olan Adobe Color CC ekranınızı bir vizör olarak kullanmanızı mümkün kılıyor ve siz görüntüye bakarken renkleri dinamilk bir şekilde ayıklayabiliyor. Adobe Color CC remnkleri çoklu olarak ayıklayabilmekte. Bu renkler arasından tercih ettiklerinizi bir araya topladıktan sonra bir tema oluşturabiliyorsunuz ve bu temaya istediğiniz adı vererek kaydedebiliyorsunuz. Oluşturulan temaları sonradan Adobe Creative Cloud hesabınızı kullanarak Photoshop CC, Illustrator CC ve InDesign CC yazılımlarına aktarabiliyorsunuz.

Adobe Color CC ile fotoğraflarınızdan yakaladığınız renkler üzerinde oynama yapmanıza da izin veriliyor. Uygulamanıon sunduğu renk tekerini kullanarak renk tonlarını değiştirebiliyorsunuz ve tercihlerinize daha uygun temalar oluşturabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Adobe Color CC

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME

Adobe Color CC renk yakalamanızı kolaylaştıran bir mobil uygulamadır

Adobe Color CC, Photoshop, Illustrator ve InDesign gibi farklı Adobe yazılımlarında kullanılmak üzere renk temaları oluşturmanıza yardımcı olan bir mobil renk yakalama uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir tema oluşturma uygulaması olan Adobe Color CC bize renk yakalama işi için pratik bir çözüm sunuyor. Normalde bir fotoğraftaki renkleri temaya dönüştürmek için o fotoğrafta baskın olan renkleri bulmamız ve uyumlu bir şekilde bir araya getirmemiz gerekiyor. Sadece renkleri bulmak bile bize bolca vakit kaybettirebiliyor. İşte Adobe Color CC bir fotoğraftaki renkleri analiz ediyor ve öne çıkanları otomatik olarak bir araya getirerek size sunuyor. Uygulamanın çoklu renk algılama sistemi sayesinde size fotoğrafın öne çıkan renkleri bir arada sunulurken bu renklerden dilediklerinizi seçebiliyor, bir araya toplayabiliyorsunuz. Böylece oluşturduğunuz temalara isim vererek kaydedebiliyorsunuz.

Adobe Color CC ile kaydedilen temalar Adobe Creative Cloud hesabınıza aktarılıyor. Sonrasında Photoshop CC, Illustrator CC ve InDesign CC yazılımları üzerinde Cretive Could aracılığıyla bu temalara erişebiliyorsunuz. Uygulamanın yakaladığı renkler üzerinde renk tekerini kullanarak ince ayarlamalar da yapabilirsiniz. Adobe Color CC, Apple Watch desteğine sahip.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Capture CC

    Adobe Capture CC bir mobil Adobe CC yardımcı uygulamasıdır
  • Adobe Brush CC

    Adobe Brush CC bir mobil fırça oluşturma uygulamasıdır
  • Adobe Shape CC

    Adobe Shape CC mobil cihazlarınızdan vektörel grafikler yakalamanızı mümkün kılan bir uygulamadır
  • Adobe Creative Cloud

    Adobe Creative Cloud, Adobe CC yazılımları ile oluşturulmuş dosyalara mobil cihazlardan erişme kolaylığı sunan bir uygulamadır.
  • Adobe Photoshop Fix

    Adobe Photoshop Fix, Android üzerinde çalışan özellikle selfie'lere odaklanan, bir tür fotoğraf düzenleme ve iyileştirme uygulamasıdır.
  • Adobe Photoshop Express APK

    Adobe Photoshop Express APK, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir fotoğraf editörüdür.
  • Adobe Revel

    Adobe Revel, fotoğraf ve videolarınızı saklayabileceğiniz ve paylaşabileceğiniz özel bir alandır.
  • Lightroom APK

    Adobe Lightroom APK Android için fotoğraf düzenleme uygulaması. Profesyonel ve ücretsiz fotoğraf düzenleyici arıyorsanız tavsiye ederiz.