AE Archer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
377 TOPLAM İNDİRME

AE Archer, Android tabanlı telefon ve tabletinizde ücretsiz oynayabileceğiniz bir ok atma oyunu.

AE Archer, adından da anlayacağınız üzere Android cihazınızda oynayabileceğiniz ok atma oyunlarından biri. Okçuluk takip ettiğiniz spor dalları arasındaysa ve oynamayı da seviyorsanız ücretsiz indirebilir olan bu oyuna göz atmalısınız.

AE Mobil imzasını taşıyan ok atma oyununda üç farklı oyun modu yer alıyor. Tek başınıza pratik yapabiliyor, karşınıza bir arkadaşınızı alabiliyor veyahut tek başınıza seviye atlayarak oynamayı seçebiliyorsunuz. Daha önce mobil cihazınızda okçuluk oyunu oynamadıysanız oyuna alışmadan, ilerlemeye dayanan tekil moda geçmemenizi öneririm. Tekil mod oldukça basit görünüyor ve ilk bölümler ısındırma bölümleri olarak belirlenmiş. Biraz ilerlediğinizde hem süreniz azalıyor ve hem de rüzgarın etkisiyle atış yapmak zorlaşıyor. Diğer oyun modu olan teke tek kapışma ise yanınızda arkadaşınız olduğunda seçebileceğiniz harika bir mod.

Oyunun oynanışı ise son derece basit görünüyor. Atış yapmak için tek yapmanız gereken oka dokunmak ve hedefi aldıktan sonra bırakmak. Zaten oyunun başındaki kısa öğreti sayesinde, hem de pratik modu sayesinde atış yapmayı kısa sürede öğrenmiş oluyorsunuz. Burada oyunun önemli bir eksikliğinden bahsetmek istiyorum. Oku hedefe getirmek tam bir işkence ve büyük sabır istiyor. Benzer okçuluk oyunlarında olduğu gibi ani hareketler yapamıyorsunuz. Oyunun beğenmediğim diğer bir yanı da hep aynı uzaklıktan atıyor ve farklı mekanlar göremiyoruz. Ayrıca rüzgarın atışlara etkisi oldukça az.

AE Archer, genel olarak iyi ancak bir Archery Master 3D değil. Hem oynanabilirliğin geliştirilmesi hem de oyuna yeni bir şeyler kazandırılması gerekiyor. Bu haliyle uzun soluklu bir oynanış sunmadığını, keyif vermediğini rahatlıkla söyleyebilirim.

Erkan Calp

AE Archer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

AE Archer, iPhone ve iPad'de oynanabilir olan okçuluk oyunları arasında ve de ücretsiz.

AE Archer, hem iPhone hem de iPad’de rahatlıkla oynanabilen okçuluk oyunlarından biri. Tek başınıza ve arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir ok atma oyunu arıyorsanız ücretsiz ve ufak boyutlu olan bu yapımı es geçmeyin derim.

iOS tabanlı tablet ve telefonunuzda oynadığınız oyunlar arasında ok atma gibi beceri oyunları da varsa AE Mobile tarafından geliştirilen AE Archer’ı kesinlikle indirmelisiniz. Çok başarılı grafikler sunmasa da farklı oyun modları ile oyuncuyu eğlendirmeyi başarıyor.

Oyunda alıştırma, tek ve iki kişilik mod olmak üzere üç oyun seçeneğiniz var. Alıştırma modu daha önce mobilde hiç ok atma oyunu oynamamış kişiler için hazırlanmış ve ne puan sistemi ne de süre sınırı var. Tek kişilik mod, seviye atladığınız gitgide zorlaşan bölümlerle karşılaştığınız süre sınırının ve rüzgar gibi atışı zorlaştıran etmenlerin olduğu bir mod. İki kişilik mod da o anda yanınızda bulunan kişiyle kapışmak için girebileceğiniz bir mod.

Oyunun oynanışı ise ne çok kolay ne de çok zor diyebilirim. Oku atmak için parmağınızı oka bir kere basıyor ve çekiyorsunuz. Bu, son derece basit olmasına rağmen hem rüzgarın yönünün sürekli değişmesi, hem de hedefin hareketli olması mükemmel atışı yapmanızı engelliyor. Tabii ki bunların yanında atışı belli bir süre içinde yapmanız gerekiyor. Onun da stresini ayrıca yaşıyorsunuz.

AE Archer, zaman geçirmek için birebir ancak fazla uzun oynandığında sıkan bir spor oyunu.

Erkan Calp

AE Archer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
87 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

AE Archer, Windows Phone tabanlı telefonunuzda oynayabileceğiniz en iyi ok atma oyunu.

AE Archer, Windows Phone cihazınızda oynayabileceğiniz en iyi ok atma oyunu. Hem görsel açıdan hem de oynanabilirlik olarak oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim.

512 MB RAM desteği sayesinde tüm Windows Phone cihazlarda akıcı bir şekilde oynanabilen ok oyununda üç oyun moduna yer verilmiş. Tek başınıza alıştırma yapabileceğiniz training bölümü, yakınınızdaki bir arkadaşlarınızla oynamak için girebileceğiniz vs modu ve seviye atlayacağınız gitgide zorlaşan atışlar yapacağınız tek kişilik mod tercihler arasında. Bu üç modun da hepsi ayrı bir heyecan. Alıştırma bölümünde süre sınırı olmadan, puan kazanma derdi olmadan kafanız rahat bir şekilde atışlar yapabiliyorsunuz. İki kişilik modda arkadaşla birlikte oynamak son derece keyifli. Tek kişilik modda ise farklı sahalar görüyor ve gitgide zorlaşan atışlar yapıyorsunuz.

Çizgi film stili görsellere sahip okçuluk oyununda kontroller oldukça basit tutulmuş. Atışınızı oka dokunup çekerek kolaylıkla yapabiliyorsunuz. Tabii ki öncelikle rüzgarın yönüne göre hesap yapmanız gerekiyor. Ayrıca hedef sabit olabildiği gibi birden hareketlenebiliyor. Bunu da hesaba katmanız en iyi atış için gerekli. Neyse ki her atışta süre verildiğinden ve de bu süre oldukça uzun olduğundan atışı rahat rahat yapabiliyorsunuz.

Windows Phone telefonunuzda oynarken keyif aldığınız oyunlar arasında spor oyunları da varsa platformdaki en iyi ok atma oyunu AE Archer’ı es geçmeyin derim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AE Basketball

    AE Basketball, küçük - büyük herkesin Android cihazında oynayabileceği ücretsiz bir basketbol oyunu.
  • Pixel Archer King

    Pixel Archer King, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir okçuluk oyunudur.
  • AE Bubble

    AE Bubble, üçlü eşleştirme oyunları arasında ve Android platformunda ücretsiz.
  • AE Sudoku

    AE Sudoku, akıllı telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bulmaca oyunudur.
  • Stickman Archer Fight

    Stickman Archer Fight, Android telefonda oynayabileceğiniz iki kişilik ok atma oyunu.
  • Tap Archer

    Tap Archer okçuluk yeteneklerinizi sınadığınız bir mobil beceri oyunudur
  • AE 3D Motor

    AE 3D Motor, Android cihazınıza ücretsiz indirip keyifle oynayabileceğiniz bir motosiklet yarışı oyunu.
  • AE Lucky Fishing

    AE Lucky Fishing, bizleri su altı dünyasının büyüleyici atmosferine sokan kaliteli bir Android oyunu.