Aim and Shoot

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
161 TOPLAM İNDİRME
76 MB DOSYA BOYUTU

En uygun silahı belirleyerek savaşa katıl.

Hassas karakter modelleri ve rahat nişan alma işlemi, keskin nişancı görevlerini gerçekleştirirken hedefi daha hızlı kilitlemenizi sağlar! Yeni motor ve 3D sahneleri size harika bir oyun oynama deneyimini getirecek. Bu oyun zengin bir görev sistemine sahiptir ve çoklu oyun modları sıkılmanıza izin vermez.

Her defasında size verilen ana görev, kalifiye bir keskin nişancı haline gelmenize yardımcı olacak ve istenen görevler ve günlük ödüller size bol miktarda para kazandıracak. Özel eylem, 15'ten fazla yeni savaş bölgesinin kilidini açmana yardımcı olacak. Polise ve orduya yardım et, senin gücüne ihtiyaçları var!

70'ten fazla silaha sahip olan oyunda farklı savaş görevleri için en uygun silahı seç. Aim and Shoot'ta ayrıca silahın namlu, cephane, silah gövdesi, tutuş, kapsam ve dergi için bir dizi geliştirme sağlar. Gel ve kendin için en uygun silahı belirleyerek savaşa katıl.

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jump And Shoot!

    Zıpla ve kötü adamları vur.
  • Build and Shoot

    Gerçek zamanlı olarak PvP savaşlarına dahil olacağız.
  • Gun Shoot War

    Gun Shoot War, FPS oyunu severler için geliştirilen ve oldukça heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.
  • Shoot Hunter-Killer 3D

    Shoot Hunter-Killer 3D, size verilen özel görevleri yerine getirirken düşmanlarını ile çatışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunu.
  • Shoot War: Professional Striker

    Shoot War: Professional Striker, bir komando olarak size verilen zorlu görevleri tamamlamaya çalışacağınız ücretsiz bir Android aksiyon oyunu.
  • Contra Returns

    Contra Returns, efsanevi yandan kaydırmalı shoot 'em up oyunu Contra'nın mobil sürümü. Contra Returns, Android Google Play'de!
  • Stellar

    Stellar, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir shoot 'em up oyunu.
  • Shoot n Loot

    Karşınıza çıkan tüm düşmanları silahınızla yok edin ve ilerleyin.