Airport Scanner 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
62 MB DOSYA BOYUTU

Havaalanında çantaları ve valizleri kontrol edeceğiz.

Kedlin Company imzası ile geliştirilen ve oynaması ücretsiz olarak yayınlanan Airport Scanner 2 ile havaalanının güvenliğini sağlamaya çalışacağız.

Mobil klasik oyunlar arasında yer alan ve hem Android hem de iOS platformunda ücretsiz olarak yayınlanan Airport Scanner 2 rengarenk yapısı ile her kesimden oyuncuya hitap etmeye devam ediyor.

Havaalanında valizleri ve çantaları kontrol edeceğimiz yapımda, ilk oyununa nazaran daha iyi grafik açıları ve daha geniş bir içerik yapısı yer alacak. Oyun içerisinde uçağa binmek isteyen müşterilerin çantalarını arayacak, güvenliği sağlayacağız. Modern teknolojiyle donatılan oyunda 3D grafik açıları yer alacak.

Birden fazla misyonun yer aldığı yapımda 100’den fazla nadir eşya ile de karşılaşacağız. 50 farklı havaalanının yer aldığı yapımda oyuncular kilitli olan nesnelerin de kilitlerini açacaklar.

100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam eden Airport Scanner 2 tamamen ücretsizdir.

Doğukan Çağlakpınar

Airport Scanner 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
463.8 MB DOSYA BOYUTU

Havaalanında çantaları ve valizleri kontrol edeceğiz.

İlk oyunu ile başarıyı elde eden Airport Scanner, ikinci sürümü ile de yüz binlerce oyuncu tarafından oynanmaya başlandı.

Airport Scanner ile oyuncuların epey beğenisini kazanan Kedlin Company LLC, Airport Scanner 2 ile de beklentileri karşılamaya devam ediyor. 3D güzel grafiklerin yer aldığı yapımda birbirinden farklı misyonları deneyimleyecek ve tamamlamaya çalışacağız.

ABD genelimde 50 farklı havaalanında 100’den fazla misyonu tamamlamaya çalışacak, havaalanının güvenliğinden sorumlu olacağız. Müşterilerin çanta ve valizlerini kontrol edeceğimiz oyun da 100’den farklı nadir eşya da yer alacak.

Kuralların, düzenlemelerin ve başarılı içeriklerin yer aldığı oyunda görsel efektler de oldukça başarılı bir şekilde yer alıyor. Tamamen ücretsiz olarak iki farklı platformda 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam eden Airport Scanner 2 kitlesini hızlı bir şekilde artırdı.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Airport Craft: Flight Simulator & Airport Building

    Uçakları uçuracağız.
  • Airport Control

    Havaalanı müdürü olacağız.
  • Airport Scanner

    Airport Scanner adlı Android oyununda havaalanında güvenlik görevlisi oluyoruz ve XRAY cihazından geçen eşyaları kontrol ediyoruz.
  • Idle Airport Tycoon - Tourism Empire

    Hava yolu şirketimizi kuracağız.
  • City Island: Airport

    Şehrinize dev hava alanları inşa ederek daha fazla turistin gelmesini sağlayacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Scrap Clicker 2

    Hurdaları toplayacağız.
  • Spin Blade 2

    Beyblade oyunu oynayacağız.
  • Cartoon City 2

    Kendi şehrimizi inşa edeceğiz.