Alice

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
111 TOPLAM İNDİRME

Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!

Alice, son zamanlarda karşımıza çıkan en ilginç bulmaca oyunu. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizde oynayabileceğiniz bu oyunda, büyülü bir dünyada tanıdık karakterlerle birlikte ilginç bir maceraya atılacaksınız. Son derece şaşırtıcı bir stili olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Alice bildiğimiz bulmaca oyunlarından çok farklı bir dinamiğe sahip. Tanıdık karakterlerle dolu garip ve büyülü bir dünya var, ancak deneyim gerçekten çok farklı. Benzer öğeleri yan yana getirerek ilerlemeye çalışıyorsunuz ve bunu yaparken işler giderek zorlaşıyor. İlerleme kaydedebilmek için de en az 3 öğeyi yan yana getirmelisiniz. Dolayısıyla akıllıca hamleler yapmalı ve oyunu elinizden geldiğince uzatmalısınız.

Alice oyununun mekanizması geçtiğimiz dönemde elden geçirildi. Bu yüzden alışmakta zorluk çekebilirsiniz. Alıştığınız zaman benzersiz öğeleri elde edebilmek için elinizden düşürmeyeceksiniz. Üstelik 12 saatte bir dönen Fortune Döngüsü için de sabırsızlıkla bekleyeceksiniz. Yeni öğeleri elde etmek için ben beklemem diyorsanız, oyun içi satın alımlara da yönelebilirsiniz.

Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu olan Alice'i ücretsiz indirebilirsiniz. Denemenizi kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

Alice

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Tanıdık karakterlerle dolu keyifli bir bulmaca oyunu

Alice, garip ve büyülü bir dünyada geçen oldukça ilginç bir bulmaca oyunu. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizde oynayanileceğiniz oyunda, hem March Hare, Hatter, White Queen, Cheshire Cat gibi tanıdık karakterler görecek hem de olağanüstü bir bulmaca deneyimi yaşayacaksınız.

Alice oyununu normal bir bulmaca oyunu kategorisine koymak biraz ilginç olur. O yüzden onu kendine has özgün bir bulmaca olarak tanımlamayı uygun görüyorum. Gerçekten alışılmadık bir stili var ve en iyi kombinasyonları deneyerek elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorsunuz. Zaman zaman oldukça zorlanacağınızı söyleyebilirim.

Alice Özellikleri

  • Yenilenen oyun dinamiği ve mekanizması
  • Benzersiz Alice ve Kraliçe koleksiyonları
  • Fortune Döngüsü ile 12 saatte bir benzersiz öğe
  • Günlük ödüller

Tamamen ücretsiz olan Alice oyununu sitemizden kolaylıkla indirebilirsiniz. Oyunda daha başarılı olmak isterseniz oyun içi satın alımlara yönelebileceğinizi de söylemeden geçmeyelim. Denemenizi öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • Machinery

    Machinery oyununda, topu hedefe ulaştırmak için çeşitli makine sistemleri kurmanız gerekiyor.
  • Calculator: The Game

    Hesap makinesi oyunu ile işlem becerinizi geliştirin
  • Lily's Garden APK

    Lily's Garden APK, 3'lü eşleştirmeye dayalı bahçe yenileme ve dekorasyon oyunu. Romantizm, bahçe ve bulmacalarla dolu süper eğlenceli bir bulmaca oyunu.
  • Make Squares

    Make Squares oyununda ekranın üst kısmından düşen şekilleri eritmeye çalışın.
  • Decipher: The Brain Game

    Uzay halkalarını sıralamanız gereken bir bulmaca oyunu.
  • Alice in the Mirrors of Albion

    Alice in the Mirrors of Albion, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Marble Viola's Quest

    Marble Viola's Quest oyununda bulunan tüm topları patlatın ve yeni bölümlere geçmeye çalışın.