Almighty Tic Tac Toe

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
8.5 MB DOSYA BOYUTU

Almighty Tic Tac Toe, okul yıllarında öğrenciler arasında en popüler olan XOX bulmaca oyununun iOS'a uyarlanmış mobil versiyonu.

Almighty Tic Tac Toe, ister normal isterseniz de 3 boyutlu grafikler ile popüler bulmaca oyunlarından bir tanesi olan XOX'i oynamanızı sağlayan başarılı ve kaliteli bir iOS oyunu.

Apple Store üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz onlarca XOX oyunu olmasına rağmen ücretli olan Almighty Tic Tac Toe'yu oynadığınız oyunlarda görsel kalitesi arıyorsanız mutlaka denemelisiniz.

Okul sıralarında epey oynanılan oyunlardan bir tanesi olan XOX, defter kağıtları üzerine 4 çizgi çekerek hemen oynayabileceğiniz bir oyun. Bu oyunun iPhone ve iPad için özelleştirilen versiyonunda ise mobil cihazlarınız üzerinde arkadaşlarınız ile rahatça oynayabiliyorsunuz.

3x3'lük kare alan üzerinde oynanan oyundaki amacınız yatay, dikey ya da çapraz hizada X ya da O'yu yanyana getirerek sayı almak. Fakat sıralı hamle yapıldığı için rakibiniz sizi, sizde rakibinizi engelleyebiliyorsunuz. Fakat oyunda öyle güzel strateji ve taktikler var ki, sayı almanızı engellemek zaman zaman mümkün olmuyor. Bu nedenle kendinize özel taktikler geliştirip rakiplerini birer birer yenebiliyorsunuz.

Dilerseniz ücretsiz farklı versiyonlarına bakabileceğiniz XOX oyununu 3 boyutlu ya da kaliteli grafikler ile oynamak isterseniz Almighty Tic Tac Toe oyununu satın alarak iPhone ve iPad'lerinize indirmenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tic Tac Toe

    Tic Tac Toe, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz, nostaljik bulmaca oyunlarından bir tanesi.
  • Tic Tactics

    Tic Tactics, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir Tic Tac Toe oyunudur.
  • Ten

    Ten, klasik Tic Tac Toe (SOS) oyununun biraz zorlaştırılmış versiyonu.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eşyalarınıza kendi tarzınızı yansıtmanıza izin veren bir dekorasyon uygulamasıdır.
  • Chief Almighty: First Thunder BC

    Taş devrine gideceğiz.
  • Almighty: God Idle Clicker

    Dünyanın kurulduğu ilk andan başlayarak yeni bir düzen oluşturabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarını temel alan Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için birçok farklı sistem kurmayı deneyebilirsiniz.
  • 1010! Color

    Bulmaca becerilerinizi sınayın.