Alto's Odyssey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME

Mobildeki en iyi sandboarding (kum kayağı) oyunu

Alto's Odyssey, mobil platformda hem grafikleriyle, hem ses ve müzikleriyle, hem de atmosferiyle en iyi sandboarding (kum kayağı) oyunu. Alto ve arkadaşlarıyla uçsuz bucaksız bir çölün sırlarını keşfetmek için sonu olmayan bir kum kayağı yolculuğuna çıkıyorsunuz.

Birçok ödül alan macera oyunu Alto’s Adventure’ın devam oyunu Alto’s Odyssey’de sandboarding keyfi yapıyorsunuz. Rüzgarlı kumulların üzerinden uçuyor, kanyonların üzerinden geçiyor, sıcak hava balonlarının üzerinden zıplıyor, taş duvarlardan geçiyor, sarmaşıkların içinden geçiyorsunuz. Kum kayağı yolculuğunuz boyunca birçok göz alıcı yer görüyorsunuz. Kum fırtınaları, kayan yıldızlar, mevsim efektleri, çöl girdapları, dinamik aydınlatmalar gibi detaylara özellikle dikkat etmenizi isterim.

Erkan Calp

Alto's Odyssey

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
193.8 MB DOSYA BOYUTU

Mobildeki en iyi sandboarding oyunu

Alto's Odyssey, sadece iOS cihazlarda değil, mobil platformda oynanabilen en kaliteli sandboarding oyunu. Alto ve arkadaşlarıyla birlikte çöl gezintisine çıktığımız kum kayağı oyununda keşfedilmemiş, görkemli yerler sizi bekliyor. Kumullardan kanyonlara tapınaklara zengin ve çeşitli doğa harikaları ile dolu bu yerde yolculuğuna hazırlanın!

Birçok ödül alan snowboard oyunu Alto’s Adventure’ın devam oyunu olduğundan öncelikle ilk oyunu oynamanızı tavsiye ederim. Serinin ikinci oyununda Alto ve arkadaşlarıyla sıcak kumlara atlıyoruz. Sırlarla dolu çölün ortasında kayak keyfi yaparken verilen zorlu görevleri (200’e yakın göreve mevcut) tamamlamaya çalışıyoruz. Sakinleştirici müzikler eşliğinde oynanış sunan Zen modda puan kasma, coin toplama, güçlendirici alma gibi aksiyonlara girmeden sonsuz çölün keyfini sürüyoruz. Fotoğraf modunda etkileyici güzellikte bu yerin fotoğraflarını çekerek anı ölümsüzleştiriyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Toppluva

    Süper eğlenceli bir kayak oyunu
  • Ski Jumping Pro

    Mobildeki en iyi kayakla atlama oyunu
  • Red Bull Free Skiing

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir kayak oyunu
  • Snow Trial

    Gelmiş geçmiş en iyi kayakçı olun.
  • Snowboard Party: Aspen

    Mobildeki en iyi snowboard oyunu
  • Athletics 2: Winter Sports

    Tüm kış sporları tek bir oyunda
  • Ski Jump Challenge

    Mobildeki ilk kayakla atlama oyunu
  • Downhill Chill

    Downhill Chill: VOODOO'dan kış sporlarını sevenlere özel mobil oyun