Amazer!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Amazer!, platformları hareket ettirerek topu yere düşürmeden ilerletmenizi amaçlayan bir bulmaca oyunudur.

Bulmaca oyunları gün geçtikçe değişiyor. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Amazer! oyunu da bunun en büyük kanıtı. Oyunu indirdikten sonra daha önce hiç görmediğiniz bir dünyada oyuna başlıyor ve ilginç bir görev ediniyorsunuz.

Amazer! oyunu havada duran platformlar üzerinden topu ilerletmenizi amaçlıyor. Topu yere düşürmeden varış noktasına ulaştırabilirseniz yeni bölüme geçmeye hak kazanıyorsunuz. Fakat topu varış noktasına ulaştırmak hiç kolay değil. Hareket eden topun önüne havada rastgele duran platformları getirmelisiniz. Eğer yeteri kadar hızlı olamazsanız top yere düşecek ve siz de oyunu kaybedeceksiniz. Bu yüzden dikkatli olmalı ve topun gideceği yönü iyi kestirmelisiniz.

Renkli grafikleri ve eğlenceli müzikleriyle birlikte Amazer! oyunu stres atmak için oldukça doğru bir yöntem. Yalnız oyuna ilk başladığınız zamanlarda sakin olmanızda fayda var. Çünkü oyunun nasıl oynandığını çözene kadar biraz sinir olabilirsiniz. Oyunun oynanış yöntemini ve amacını çözdükten sonra ise sizin karşınızda kimse duramaz.

Hemen şimdi Amazer! oyununu indirin ve boş zamanlarınızda sıkılmak yerine eğlenin. Amazer! oyununu arkadaşlarınıza da gösterin ve kendi oyun grubunuzu kurun.

Uğur Sağlam

Amazer!

x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Amazer!, birbirinden zorlu bölümleri ile birlikte aksiyona doyacağınız mobil bir bulmaca oyunudur.

Havada duran platform üzerinden topu ilerletmek ne kadar zor olabilir? Bu soru biraz düşündüğünüz zaman size ilginç gelebilir. Fakat Amazer! oyununu oynayacaksanız oldukça doğru bir soru. Çünkü Amazer! oyununda topu ilerletmek ve yönlendirmek neredeyse imkansız!

iPhone ve iPad cihazlarınız için indirebileceğiniz Amazer!, birbirinden zorlu bölümleri ile birlikte sizleri bekliyor. Oyunda platformların üzerinden topu ilerletmeniz amaçlanmış. Yalnız bu işlemi yapmak hiç kolay değil. Çünkü topu doğru bir yolda tutabilmek için platformların yönünü değiştirmeli ve yolu ayarlamalısınız. Ama siz platformlarla uğraşırken top çoktan yere düşmüş olacak.

Hız ve pratikliğin önemli olduğu Amazer!, bol aksiyonlu bölümlere sahip. Bazen topun gideceği yolu ayarlasanız bile doğru işlemleri yapmadığınız için topun yere düştüğünü göreceksiniz. Amazer! oyunu ilk indirdiğinizde sinir olacaksanız fakat zamanla Amazer! oyunu oldukça hoşunuza gidecek. Yalnız oyunda biraz üzücü ayrıntılar var. Amazer! oyununun iPhone ve iPad cihazları için geliştirilmiş olan versiyonu ücretli olarak kullanıma sunulmuş. Yani bu oyunu oynamak istiyorsanız 3.49 TL ödemeniz gerekiyor. Oyunun iOS versiyonunun neden ücretli olduğunu ise geliştiriciye mail atarak öğrenebilirsiniz.

Oldukça başarılı bir şekilde tasarlanmış grafikleri ve etkileyici ses efektleri ile birlikte Amazer! oyununu hemen şimdi indirin ve arkadaşlarınıza meydan okuyun! 

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada