Amazing Ninja Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Amazing Ninja Jump, basit görsellere ve kontrol mekanizmasıyla aldatan zorlu ve eğlenceli bir Android beceri oyunu.

Amazing Ninja Jump, Android telefon ve tabletinizde görsellikten yoksun lakin eğlenceli beceri oyunlarını oynamaktan keyif alıyorsanız deneyebileceğiniz yapımlardan biri. Ücretsiz olan ve cihazda fazla yer kaplamayan zorlu beceri oyununda korkusuz bir ninjayı kontrol ediyoruz. Amacımız çubuklar arasında kalmadan zıplayabildiğimiz kadar yukarı zıplamak.

9xg imzasını taşıyan basit lakin beceri isteyen Android oyunlarından biri olan Amazing Ninja Jump (Ninja Jump Jump) oyununda iki çubuk arasında sürekli olarak zıplama durumunda olan bir ninjayı yönetiyoruz. Ninjamız ölümcül çubuklar arasından sıyrılmak için iki kılıcı birden kullanıyor. Tek bir dokunma hareketimizle ninjamız çubuklar arasından yükseliyor. Lakin bazen yanlardan, bazen soldan, bazen de sağdan çıkan çubuklar arasından kendimizi sıyırmamız için mükemmel zamanlama yapmamız gerekiyor. Aksi halde ninjamız parçalarına ayrılıyor. Hata yaptığınız vakit ninjanın tüm parçaları ekranın farklı köşelerine dağılıyor ve baştan başlıyorsunuz. Kısacası hata yapma lüksünüzün olmadığı bir beceri oyunu.

Sonsuz oynanışa sahip olan ve yüksek puan yapmaktan başka bir amacımızın olmadığı oyun çok basit tasarlandığından ilk gördüğünüzde zor bir oyun olmadığını düşünebilir ve de “Eğlence bunun neresinde?” sorusunu sorabilirsiniz. Lakin oynamaya başladığınızda durum hızla değişecek. Yani ön yargı ile yaklaşmamız gereken bir yapım.

Basit kontrollere sahip ve zorlayıcı beceri oyunlarını seviyorsanız Amazing Ninja Jump oyununu indirip denemenizi öneririm. Uzun soluklu oynayışta sıksa da boş zamanlarda açıp hemen oynamak için iyi bir seçenek diyebilirim.

Erkan Calp

Amazing Ninja Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Amazing Ninja Jump, iPhone ve iPad cihazınızda boş zamanlarınızda açıp oynayabileceğiniz türde bir beceri oyunu.

Amazing Ninja Jump, iOS işletim sistemli iPhone ve iPad cihazınızdaki oyunlar listenizde zorlu beceri oyunları da varsa kesinlikle indirip listenize katmanız gereken bir yapım. Hem ücretsiz hem de oldukça ufak boyutlu olan beceri oyununda ölümcül çubuklar arasında kalmamak için sürekli zıplaması gereken bir ninjayı kontrolümüz altına alıyoruz.

Unity oyun motoru ile geliştirilmesine rağmen son derece basit görseller sunan Amazing Ninja Jump adından da anlayacağınız üzere sürekli zıplayan çılgın bir ninjaya yardım ettiğimiz bir beceri oyunu. Zorluk düzeyi de ne saç baş yolduracak kadar zor, ne de anında sildirecek basitlikte.

Oyunda çubuklar arasında zıplayan bir ninjayı kontrol ediyoruz. Amacımız ekranın farklı noktalarından çıkan çubukların arasında kalmadan çıkabildiğimiz kadar yukarı çıkabilmek. Kulağa oldukça basit gelse de hem çubukların her defasında ayrı bir yerden çıkması, hem de çubuklara en ufak değişimizde paramparça olmamız oyunu zorlaştırıyor. Ayrıca ölüp yeniden dirildiğimizde her defasında farklı bir yerden başlıyoruz. Yani çubukların geliş noktalarını ezberleyip ona göre puanınızı artıracağınızı düşünüyorsanız hayalleriniz suya düşüyor.

Yüksek puan elde edip en iyi oyuncular listesine girmeye çalıştığımız oyunda kontroller tahmin edeceğiniz üzere oldukça basit. Ninjayı zıplatmak için ekranın herhangi bir yerine dokunmamız yeterli oluyor. Yani tek parmakla da rahatlıkla oynayabiliyoruz. Lakin basit kontroller sunan beceri oyununun oynanışı aynı basitlikte değil. Ninjayı çubuklar arasında zıplatmak için çubukların geliş hızını öğrenmeli, doğru zamanı kollamalı ve hareket etmelisiniz. Aksi halde tüm parçalarınız –komik bir ses efektiyle- ekrana dağılıyor.

Tek dokunma hareketiyle oynanan basit görünümlü zor beceri oyunlarını oynamak keyif veriyorsa Amazing Ninja Jump oyununu iOS cihazınıza indirip bir göz atın derim.

Erkan Calp

Amazing Ninja Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Amazing Ninja Jump, genç ninjayı ölümcül çubukların arasından geçirmeniz gereken bir Windows Phone oyunu.

Amazing Ninja Jump, henüz yolun çok başında olan genç bir ninjayı tuzaklardan kurtarmanız gereken beceri türünde bir Windows Phone oyunu. Elle çizilmiş basit görselleriyle dikkat çeken oyun harika refleksler istemese de zamanlama yeteneğimizi devre sokan harika bir yapım ve de ücretsiz olarak geliyor.

Windows Phone 8 ve üzeri tüm cihazlarda rahatlıkla oynanabilecek şekilde tasarlanmış beceri oyununda tehlikeli oyunlarla kendisini geliştirmek isteyen bir ninjayı kontrol ediyoruz. Genç ninjamızın yeteneklerini iyileştirmesi için seçtiği yol oldukça tehlikeli. Ekranın sağ ve solundan sürekli olarak çubuklar geliyor ve ninjamız bu çubuklar arasından ustalıkla sıyrılarak bir üst çubuğa atlıyor. Bu şekilde zıplayabildiğimiz kadar yukarı zıplayarak ilerlemeye çalışıyoruz.

Basit görselleriyle ilk görüşte aldatan, oynadıkça eğlenceli olduğunu hissettiren oyun hem odaklanma hem de harika zamanlama gerektiriyor. Çubuklara odaklanıp kapanma hızını çok iyi analiz etmenin yanında iki çubuk (bazen tek çubuk) arasından ne zaman sıçrayacağımızı iyi ayarlamamız gerekiyor. Zamanlamayı iyi yapamazsak ninjamız garip bir ses tonuyla birlikte parçalarına ayrılıyor ve sil baştan başlıyoruz.

Tek elle rahatlıkla oynanabilen oyunda her şeyi yüksek puan kazanmak ve en iyiler listesine adımızı yazdırabilmek için yapıyoruz. Diğer bir deyişle sadece tek başımıza oynayabildiğimiz bir oyun. Yüksek puan yapmak bir yana çift haneli rakamları görmenin bile oldukça zor olduğu bu oyunu tavsiye ederim. Uzun süreli oynamada biraz sıkıyor lakin eğlenceli.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jump Jump Ninja

    Jump Jump Ninja, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz aksiyon dolu bir beceri oyunudur.
  • Ninja GO: Infinite Jump

    Ninja GO: Infinite Jump, ninjanın kontrolünü sağlayarak katlar arasında zıplayarak ilerleyeceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunudur.
  • The Amazing Blob

    The Amazing Blob, son zamanların popüler top yeme oyunu Agar.io'dan esinlenerek geliştirilen ücretsiz bir Android beceri oyunu.
  • Amazing Zigzag

    Amazing Zigzag, Flappy Bird kontrol sistemine sahip zevkli bir beceri oyunu ve Android platformunda ücretsiz.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Froggy Jump

    Froggy Jump, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz arcade türünde bir beceri oyunu.
  • Great Jump

    Great Jump, ücretsiz olarak sunulan keyifli bir beceri oyunu.
  • Jelly Jump

    Jelly Jump kaliteli görselleriyle dikkat çeken bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir.