Amazing Shooter

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
84 TOPLAM İNDİRME

Amazing Shooter, telefon ve tabletlerinizin ekranına gelen şişeleri be meyveleri vuracağınız ücretsiz, eğlenceli ve aksiyon dolu bir Android oyunudur.

Amazing Shooter, oynadıkça bağımlısı olacağınız bir atış oyunudur. Oldukça basit bir oyun yapısına sahip olan Amazing Shooter'daki amacınız ekrana gelen şişe,meyve ve konserve kutularını vurmak.

Ekrandaki şişe ve meyveleri vurabilmek için parmağınızla üstlerine dokunmanız gerekmektedir. Klasik, zamana karşı ve aksiyon olmak üzere 3 farklı oyun modu bulunan Amazing Shooter'da, klasik modda tüm meyveleri vurmaya çalışmalı ve bombalara dikkat etmelisiniz. Zaman karşı olan oyun modunda ekrana gelen tüm şişeleri kırmaya çalışmalısınız. Ayrıca bu modda kırdığınız her şişe için ekstra süre kazanıyorsunuz. Aksiyon modunda ise 90 saniye boyunca konserve kutularını delik deşik edene kadar ateş etmeniz gerekmektedir.

Kolay bir oynanış yapısına sahip olan Amazing Shooter'da atış yapabilmek için ekrana dokunmanız yeterlidir. Her yaştan oyuncunun oynayabilmesi için ideal bir oyun olan Amazing Shooter'ı Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek denemenizi tavsiye ediyorum.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Amazing Run 3D

    Amazing Run 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir beceri oyunudur
  • Amazing Wire

    Amazing Wire, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çizgisel bir beceri oyunudur.
  • Amazing Ninja Jump

    Amazing Ninja Jump, basit görsellere ve kontrol mekanizmasıyla aldatan zorlu ve eğlenceli bir Android beceri oyunu.
  • Amazing Zigzag

    Amazing Zigzag, Flappy Bird kontrol sistemine sahip zevkli bir beceri oyunu ve Android platformunda ücretsiz.
  • The Amazing Blob

    The Amazing Blob, son zamanların popüler top yeme oyunu Agar.io'dan esinlenerek geliştirilen ücretsiz bir Android beceri oyunu.
  • Amazing Brick

    Amazing Brick, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir refleks oyunudur.
  • Amazing Alex

    Amazing Alex, Angry Birds ile tanıdığımız Rovio isimli oyun şirketinin yeni ve harikulade mobil oyunu.
  • Amazing Thief

    Amazing Thief, yetenekli bir hırsız ile bloklar arasında kaçarak en yüksek puanı elde etmeye çalışacağınız bir Android koşu oyunudur.