Amazing Thief

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
98 TOPLAM İNDİRME

Amazing Thief, yetenekli bir hırsız ile bloklar arasında kaçarak en yüksek puanı elde etmeye çalışacağınız bir Android koşu oyunudur.

Amazing Thief, kontrol edeceğiniz hırsız ile zıplaya zıplaya bloklar arasından geçmeye ve en yüksek puana ulaşmaya çalışacağınız eğlenceli ve aynı zamanda heyecanlı bir oyundur. Android ve iOS versiyonları bulunan oyun ücretsiz olarak sunuluyor. Eğer oyunu beğenirseniz oyun içindeki reklamları da ücret karşılığında kaldırabilirsiniz.

Oyunu denedikten sonra hemen başka bir oyunun aklınıza geleceğiniz eminim. Flappy Bird ile oyun yapısı tamamen aynı olan Amazing Thief'de bir kuş yerine hırsızı kontrol ediyorsunuz ve boruların arasından geçmek yerine blokların arasından geçiyorsunuz. Her arasından geçtiğiniz blok için puanınız daha da artıyor. Sınırsız oyun yapısına sahip olan oyundan asla sıkılmazsınız çünkü rekorunuzu her zaman geliştirebilirsiniz.

Özellikle arkadaş çevrenizdeki kişilerinde oynayarak sizle rekabete girmesi durumunda oyun çok daha keyifli olmaktadır. Çöp adam şeklindeki hırsızımız oldukça yetenekli. Ard arda zıplamalar ile blokların arasına girmeye çalışmalısınız. Bloklara çarpmanız durumunda hırsız boşluktan düşerek oyun sona eriyor ve baştan başlamak durumunda kalıyorsunuz. Ekrana dokunarak zıplayacağınız oyunda, havadayken tekrar ekrana dokunarak 2. kere zıplayabilir ve çok daha yükseğe ulaşabilirsiniz.

Oyunun grafikleri de oldukça göze hitap ediyor diyebilirim. Rengarenk tasarlanan bloklar oyunu oynamaya başladıktan bir süre sonra sıkılmanıza engelliyor. Eğer yeteneklerinize ve reflekslerinize güveniyorsanız Amazing Thief'i Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek bir şans verebilirsiniz.

Barış YANIK

Amazing Thief

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
10.2 MB DOSYA BOYUTU

Amazing Thief, rengarenk bloklar arasından geçmeye çalışarak yüksek puanlar elde etmeye çalışacağınız ve sürekli kendi rekorunuzu kırabileceğiniz eğlenceli bir iOS oyunudur.

Amazing Thief, eğer Flappy Bird oyunlar oynamaktan keyif alıyorsanız denemeniz gereken iOS oyunları içerisinde yer alıyor. Oyun yapısı olarak tamamen aynı olmasına rağmen farklı bir tasarım ve kurgu ile karşımıza çıkan oyunda bir hırsızı kontrol ediyorsunuz ve malesef hırsızın kaçmasına yardım etmeniz gerekiyor.

Oyunda kontrol edeceğiniz hırsız öle normal bir insan değil. Ard arda zıplayabilen adeta bir çekirge. Ekrana dokunarak zıpladıktan sonra ikinci kere tekrar ekrana dokunarak daha da yükseklere ulaşabiliyorsunuz. Peki hırsızla napacağız derseniz, her biri farklı renkte tasarlanmış olan blokların arasından geçmeye çalışacaksınız. Bunu yaparken oldukça dikkatli olmanız gerekiyor çünkü bloklara takılmanız halinde oyun sona eriyor ve baştan başlamak zorunda kalıyorsunuz. Bu yönüyle sizi biraz sinir edebilir.

Bloklar arasındaki boşluklar kimi zaman daha yüksekte iken kimi zamanda alçakta oluyor. Bu nedenle zıplamadan önce nereye gideceğinize mutlaka bakmalısınız. Farklı renkteki bloklardan bahsetmişken oyunun tasarımı oldukça güzel ve etkileyici diyebilirim. Oyundan sıkılmamanızı sağlıyorlar. Ayrıca Flappy Bird'e göre çok daha güzel bir şekilde tasarlanması iyi grafikler ile bu tür bir oyun oynama fırsatını bizlere sunuyor. Fakat oyunun can alıcı noktası sizinle puan yarışına girecek olan arkadaşlarınız. Sizi geçtiğini söyleyen arkadaşlarınızı geçmek için hırs yaparak kendi rekorunuzu daha kolay geliştirebilirsiniz. Oyunun iOS dışında Android versiyonu da bulunmaktadır. Bu nedenle iPhone, iPad ve Android mobil cihaz sahibi tüm arkadaşlarınıza oyunu önerebilirsiniz.

Oyun tamamen ücretsiz fakat oyun içerisindeki reklamları kaldırmak isterseniz belirli bir ücret ödemeniz gerekiyor. Farklı bir koşu oyunu deneyimi yaşamak için Amazing Thief'i iPhone ve iPad'lerinize mutlaka indirmenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Amazing Run 3D

    Amazing Run 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir beceri oyunudur
  • Amazing Wire

    Amazing Wire, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çizgisel bir beceri oyunudur.
  • Amazing Ninja Jump

    Amazing Ninja Jump, basit görsellere ve kontrol mekanizmasıyla aldatan zorlu ve eğlenceli bir Android beceri oyunu.
  • Amazing Zigzag

    Amazing Zigzag, Flappy Bird kontrol sistemine sahip zevkli bir beceri oyunu ve Android platformunda ücretsiz.
  • The Amazing Blob

    The Amazing Blob, son zamanların popüler top yeme oyunu Agar.io'dan esinlenerek geliştirilen ücretsiz bir Android beceri oyunu.
  • Amazing Brick

    Amazing Brick, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir refleks oyunudur.
  • Amazing Alex

    Amazing Alex, Angry Birds ile tanıdığımız Rovio isimli oyun şirketinin yeni ve harikulade mobil oyunu.
  • Thief Hunter

    Kule savunma oyunlarına yeni bir anlayış getiren Thief Hunter, farklı çalışmalara ilgisi olanları sevindrecek bir mobil oyun.