Amazing Zigzag

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Amazing Zigzag, Flappy Bird kontrol sistemine sahip zevkli bir beceri oyunu ve Android platformunda ücretsiz.

Amazing Zigzag, Android tabanlı telefon ve tabletinizde zor, beceri isteyen oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm bir yapım. İlk oynayışınızda hata yapmanız kuvvetle muhtemel oyunu harika refleksler istiyor.

Görsellikten ziyade oynanışa önem verenlerin hoşuna gideceğini düşündüğüm Amazing Zigzag, ücretsiz olarak sunulmuş ve oldukça ufak boyutlu. Oyunda zig zag çizerek ilerleyen bir daireyi kontrol ediyorsunuz. Amacınız yolunuza çıkan karelere dokunmadan altınları toplamak. Yani olabildiğince yüksek puan elde ederek dereceye girmek.

Bir sonu olmayan oyunda kontrol sistemi bir dönemin en popüler beceri oyunu Flappy Bird ile aynı yapılmış. Daireye dokunduğunuz vakit sağa, tekrar dokunduğunuzda da sola gidiyor. Bunu yapmak oldukça basit ve kısa sürede alışıyorsunuz. Lakin yol boyunca karşınıza çıkan engeller işinizi zorlaştırıyor. Ekranın farklı noktalarından sürekli hareket halinde olan engellere atlatmak için son derece sakin olmalı, kıvraklığınızı konuşturmanız gerekiyor. Oyunun zorluğu bu noktadan sonra ortaya çıkıyor. Oyunda puan kazanmak için engelleri aşmanız yeterli olmuyor. Engellerin yakınına akıllıca yerleştirilmiş altınlar puan kazandırıyor.

Amazing Zigzag, Flappy Bird kontrol sistemi ile oynanıyor lakin saç – baş yolduracak kadar zorlu bir beceri oyunu olmamış. Kısa süreliğine oynandığında keyif veriyor.

Erkan Calp

Amazing Zigzag

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Amazing Zigzag, hızlı düşünerek hızlı davranmanız gereken beceri türünde bir iPhone ve iPad oyunu.

Amazing Zigzag, bir dönemin en çok oynanan oyunu Flappy Bird kontrol sisteminin benimsendiği zorluk düzeyi çok iyi ayarlanmış bir beceri oyunu. Hem iPhone hem de iPad’e indirebildiğimiz ve de oldukça ufak boyutlu olan oyunda zig zag şeklinde hareket eden bir daireyi kontrolümüz altına almaya çalışıyoruz.

Amazing Zigzag, görselliği bir kenara bırakıp oynanışa bakmanız gereken ve de ön yargı ile yaklaşmamanız gerektiğini düşündüğüm iOS oyunlarından biri. Tek amacımızın yüksek puan kazanıp en iyiler listesine girmek olduğu oyunda zig zag çizerek ilerliyoruz ve oyunun bir sonu yok.

Reflekslerimizi test eden, sinirlerimizi ölçen harika bir oyun olan Amazing Zigzag, Flappy Bird’den aşina olduğumuz kontrol sistemi tercih edilmiş. Zig zag çizerek ilerlemek için aralıklı olarak ekranın herhangi bir noktasına dokunuyoruz. Oynanış çok basit ve daha önce Flappy Bird’ü oynamadıysanız dahi kısa sürede alışacağınızı düşünüyorum. Tek parmakla oynanabilen oyunu zorlaştırmak adına engeller konulmuş. Hareketli ve de farklı noktalardan çıkan kareler hem rahat oynamamızı kısıtlıyor, hem de puan kazanmamıza mani oluyor. Lakin bunlar zekice yerleştirildiğinden oyundan soğumamıza vesile olmuyor.

Amazing Zigzag da birçok beceri oyunu gibi yüksek puana yapmaya odaklanma gerektiren bir yapım. Oyunu sadece tek başımıza oynayabiliyoruz lakin Google hesabımızla giriş yaparak diğer oyuncuların skorlarını görebiliyor, kendi puanımızı yazdırabiliyoruz.

Erkan Calp

Amazing Zigzag

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Amazing Zigzag, Windows Phone platformunda da ücretsiz olan zorluk düzeyi harika ayarlanmış bir beceri oyunu.

Amazing Zigzag, basit görsellere sahip olmasına rağmen kısa sürede bağımlılık yaratan beceri oyunları arasında ve Windows Phone platformunda ücretsiz olarak geliyor. Zig zag çizerek ilerleyen ufak siyah renkli bir daireyi engellerin arasından büyük ustalıkla geçirmeye çalıştığımız oyunda tek amacımız yüksek puan elde ederek global tabloya adımızı yazdırmak.

Görselliğin arka plana atıldığı, oynanışın ön plana çıkartıldığı ufak boyutlu beceri oyunları arasında yer alan Amazing Zigzag, ilginç olarak Windows Phone platformunda da karşımıza çıkıyor. Hem de her yönüyle diğer platformlardan farksız bir şekilde.

Sadece tek başımıza oynamamıza izin veren başka bir deyişle oyun modu sunmayan yapımda hiç durmayan, sürekli zig zag çizerek ilerleyen daireyi oyun alanında tutmaya çalışıyoruz. Daireyi kontrol altında tutmak için ekrana belli aralıklarla (aralığı engellere göre ayarlıyoruz.) ekrana dokunmamız gerekiyor. Daha önce Flappy Bird oyununu oynadıysanız aynı kontrol sistemi bu oyunda da var. Lakin Flappy Bird kadar imkansıza yakın bir oyun değil.

Tek parmağımızla bile rahatlıkla oynayabildiğimiz oyun elbette çok basit değil. Zig zag çizerek ilerlemek zaten zorken, bir de kafasına göre hareket etmeye ayarlanmış karelerin arasından geçmek için uğraş veriyoruz. Ayrıca engeller arasına gizlenmiş altınları da toplamamız, puan kazanabilmemiz açısından mühim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ZigZag

    ZigZag, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz basit ama eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • ZigZag Cube

    ZigZag Cube, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz ve çok eğlenceli bir beceri oyunu.
  • ZigZag Portal

    ZigZag Portal, Android için özel olarak tasarlanmış bir beceri oyunu.
  • Sliced: Zigzag Stack

    Sliced: Zigzag Stack, size verilen blokları istenilen bölümlerden geçirmenizi amaçlayan bir mobil oyundur.
  • Amazing Run 3D

    Amazing Run 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir beceri oyunudur
  • Amazing Wire

    Amazing Wire, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çizgisel bir beceri oyunudur.
  • Amazing Ninja Jump

    Amazing Ninja Jump, basit görsellere ve kontrol mekanizmasıyla aldatan zorlu ve eğlenceli bir Android beceri oyunu.
  • Go Up

    Go Up, Ketchapp'ın imzasını taşıyan zigzag oyunu.